Здравейте,
Машинките ги отварях наскоро и изглеждат наред. Като пусна ток директно на моторчетата се въртят. Странното е че до самите машинки не достига ток. Мерих с мултицета при запален и загасен двигател. Фаровете са с рефлектор.
Някой има ли информация за самите машинки - какви са трите извода които имат и как се управляват. Опитвам се да измисля начин да намеря проблема но без успех. Гледах предпазителите но не намирам изгорял.

B5 машинки за регулиране на фаровете не работят
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: B5 машинки за регулиране на фаровете не работят
Колега имам същия проблем и аз съм сас b5 и регулирането на фаровете отвътре изобщо не деиства и ми светят доста ногоре не знам как да ги регулирам но ще следя темата дано някой да помогне а ако се спревиш пишиgdh написа:Здравейте,
Машинките ги отварях наскоро и изглеждат наред. Като пусна ток директно на моторчетата се въртят. Странното е че до самите машинки не достига ток. Мерих с мултицета при запален и загасен двигател. Фаровете са с рефлектор.
Някой има ли информация за самите машинки - какви са трите извода които имат и как се управляват. Опитвам се да измисля начин да намеря проблема но без успех. Гледах предпазителите но не намирам изгорял.
..регулирането на фаровете отвътре изобщо не деиства и ми светят доста ногоре не знам как да ги регулирам...
Ръчно не е трудно ако не е счупен самия фар. Има две дупки с болтове за вертикално и хоризонтално регулиране. Намират се върху самия фар като вдигнеш капака. Внимание !!! Прекомерното бъзикане на фаровете води до пристрастяване.

==> Dart
Дали можеш да измериш с мултицет дали до машинките стига някякъв ток. Не е необходимо да е в момента когато се мърдат. Ако не стига значи проблема е или машинките или в ключа. Ако стига ще търся прекъснати кабели или предпазители. Така си мисля поне