Дава ми контакт без да съм пъхнал ключа
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Дава ми контакт без да съм пъхнал ключа
Аз съм с пасат 90, 1.8 моно, Джи ЕЛ, вече две сутрини се будя от алармата и като отида отключвам и кво да видя ... таблото ми свети все едно съм дал контакт, като пъхн а ключа си пали и всичко е ок , всичко работи , само дето трябва да махам клемата на акумулатора след като я загася ... по обяд като я напече и като изсъхне ?!?!?!?!?! (дали от мокрото) се оправя . Имам аларма с имобилайзер. Някой борил ли се е с такова нещо .... Сега съм решил да пускам един маркуч от 4 етаж и да видя дали ще направи този проблем като почна да я обливам.
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kossel
Никога не ми е оставало на контакт след като махна ключа
Никога не ми е оставало на контакт след като махна ключа, нарочно врътках по няколко пъти да видя за да предизвикам нещата ..но не става . Става само сутрин когато е валяло и отивам до колата , отварям с дистанционното , чрез алармата и що да видя ...на контакт ..таблото свети , а ключа е в ръката ми . Първо си мислех че алармата нещо е скапана ..ама нали като е на контакт и алармата не работи ...
- kossel
не е от ключа това
не е от ключа това, почти съм сигурен, ще наблюдавам още и ще чакам да излезе зайчето
- kossel
Васко, ще мина
Васко, ще мина ама като направи проблема или като завали иначе пак мога да мина да се повъзхищаваме на великите машини ПАСАТ с климатик барабар 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Никога не ми е оставало на контакт след като махна ключа
kossel написа:Става само сутрин когато е валяло и отивам до колата , отварям с дистанционното , чрез алармата и що да видя ...на контакт ..таблото свети , а ключа е в ръката ми
...и ако вземе и да тръгне?

- kossel
Нещо като развръзка
Значи бях си сложил тайно ключе, за прекъсване на запалването, на черната жица от контактния ключ.(Така ми каза ВАСКОТо1) Аз забелязах че като са ми слагали алармата към тази черната жица вече са били прикачени още 2 жици. Аз прекъснах черната жица точно в този интервал където са връзвали другите две жици , за алармата. Всичко стана супер, бачкаше и ключето си работеше и алармата. Само дето го правеше този проблем - стои на контакт без да съм пъхнал контактния ключ. Ама само сутрин и след големи бури. Сега премахнах този таен ключ и засега няма проблеми ..даже преживях наводнението във Връбница
Където колата беше потънала до праговете ;=-)