Здравейте,
Става дума за дясното огледало за Пассат Б5. Тъй като оригиналното го изкъртиха, купих едно от e-bay. Купеното е от Б5.5. Самата стойка е еднаква и пасва, но буксите на кабелите са съвсем различни. Кабелите са 5 на брой и на 2-те, но с различни цветове.
Някой имали схема на единия и другия модели как са, да опитаме да ги пренаредим?
ПС. Старото огледало което го изкъртиха беше голямо, а новото е от малките, ако има значение. Пасата е началото на 97-ма.
Мерси предварително!

Дясно огледало за Б5 и Б5.5 - търся схема на кабелите
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Това, което имам, е на руски и английски. Тук за Б5 (първият линк може би е истината, 5 МБ), тук за Б5.5 (може би последните линкове).
Доколкото знам на Б5 не са слагани от завода големи десни огледала - да не е намеса от потребител (напр. от кола с десен волан - там са наобратно - голямо дясно и малко ляво) ?
Доколкото знам на Б5 не са слагани от завода големи десни огледала - да не е намеса от потребител (напр. от кола с десен волан - там са наобратно - голямо дясно и малко ляво) ?
- jivkojj
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти gr_kanev,
в твоите линкове намерих кабелите на Б5, но на Б5.5 не мога. Проблема е, че това не е моята кола а на родителите ми и там в момента брат ми се занимава и съответно не мога да говоря от 1-ва ръка, и да кажа дали поне пасва цветовата комбинация.
Така че все още издирвам кабелите на Б5.5 за дясното огледало.
Междодругото той спомена, че болтовете на корите са били наистина развивани и е напълно възможно изкъртеното огледало да не е било оригиналното.
в твоите линкове намерих кабелите на Б5, но на Б5.5 не мога. Проблема е, че това не е моята кола а на родителите ми и там в момента брат ми се занимава и съответно не мога да говоря от 1-ва ръка, и да кажа дали поне пасва цветовата комбинация.
Така че все още издирвам кабелите на Б5.5 за дясното огледало.
Междодругото той спомена, че болтовете на корите са били наистина развивани и е напълно възможно изкъртеното огледало да не е било оригиналното.