Помощ ,имам нужда от електричар за B 5.5
Помощ ,имам нужда от електричар за B 5.5
Скапа ми се акомулатора - МОНБАТ на 1г, замериха го на колата във фирмения им сервиз и ми казаха, че дава оттечка . Също ми изчезват мигачите отвреме навреме. Каква може да е причината и ми препоръчаите електричар.
- fidrimku
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помощ ,имам нужда от електричар за B 5.5
Колега а каква ти е алармата?nikm написа:Скапа ми се акомулатора - МОНБАТ на 1г, замериха го на колата във фирмения им сервиз и ми казаха, че дава оттечка . Също ми изчезват мигачите отвреме навреме. Каква може да е причината и ми препоръчаите електричар.
-
- Автомобил:
- Двигател:
от отечка или повишена консумаця можеш да имаш проблем но не мисля че ще ти е необходима 1 год за да го усетиш .Случвало ли ти се е сутрин да ти е паднал аку. и след заряд изкарва ден два и пак пада напрежението или отказа от раз в сервиза консумация на изключен двигател ли мериха че взеха такова решение
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж ако имаш аларма - най-често те правят проблем с утечка. Ваското1 потърси, той може да ти помогне с такива замервания.
По отношение на мигачите - и моите правеха така, докато накрая съвсем изчезнаха. Релето се намира там където е бутона за аварийните, един общ блок са. Удоволствието на мен ми излезе 32 лева, оригинално немско. Може да се намери и за около 21 лева.
По отношение на мигачите - и моите правеха така, докато накрая съвсем изчезнаха. Релето се намира там където е бутона за аварийните, един общ блок са. Удоволствието на мен ми излезе 32 лева, оригинално немско. Може да се намери и за около 21 лева.
Значи колеги, отечката е между 0,5-1А. Алармата е Mark auto security. Интересното е, че когато включа аварииния бутон всички мигачи си светят нормално, но кагото ги включвам един по един премигват за няколко минути и след това изчезват. Понеже колата имаше удар от едната страна и смениха единия фар и колата стоя 2 месеца в сервиза да я правят и докато стоя там ми се обадиха, че акомулатора се скапал понеже не е карана 2 месеца. Акомулатора си е в гаранция и във фирмения сервиз казаха, че електролита е станал на вода. Смениха го, заредиха го и сега си е ок, но когато го замериха казаха, че има отечка-та сигурно пак ще се скапе.