Моля за извинение ако сгреша нещо в следващите редове но това ще е понеже съм
Та проблемът ми е следния: когато си взех пасатора алармата работеше перфектно. Обаче работеше прекалено перфектно и се включваше при най малкото нещо(изпикало се ку4е на гумата или някой минал много близо до колата и я ударил с чанта или квото там носи и сензорите решили че я крадат

). Акомулатора падаше много бързо я закарах на алармаджия да я настрои малко(той отиде в чужбина и ми остави колата НЕКАДЪРНО направена) единственото нещо което направи беше да ми изключи сензорите. После колата страда много: драскаха я с кво ли не пикаха по нея абе цигански истории.... малко се поувлякох. можех да си включвам алармата от 8-мия етаж но с времето растоянието от което можех да я включвам намаля и така докъто сега мога да я включвам само на мах 2 метра и централното отказа. казаха ми, че освен акомулатора на колата и батерията на дистанционното има и няква друга. бихте ли ми разяснили къде е тя и дали тези проблеми за от нея, каква е, от къде да си взема друга и колко струва.
Предварително БЛАГОДАРЯ!!!
p.s. търсих във форума и никъде не намерих за такава батерия за това се съмнявам за съществуването й.... а възможно е и само аз да не знам за нея. А централното се включва само в горещи летни дни, но това лято никакво го нямаше
и предложете ако знаете добър алармаджия щото наскоро ми разбиха колата и отворили жабката която се заклюква ама я откъртили и явно търсели панела на cd-то ма не го намерили и ми взели слънчевите очила и напразно ми огънали ламарината под дръжката напразно

(явно професионалисти били)за да я отворят алармата явно свирела ама не й обърнали внимание.... пак се поувлякох

та искам да си работи всичко та да не стават такива изгъзици.