Въпрос за скъсано жило на ел.стъкло?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за скъсано жило на ел.стъкло?
Жилото на дясната врата ми е скъсно(КОлата е Пасат Б4).Може ли да се смени самото жило или ще трябва да купувам цялата машинка със жилото?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за скъсано жило на ел.стъкло?
tribalz написа:Жилото на дясната врата ми е скъсно(КОлата е Пасат Б4).Може ли да се смени самото жило или ще трябва да купувам цялата машинка със жилото?
Проблема не ти е в жилото защото такова няма /щом казваш че си с ел./ там е механизъм може да е изгоряло моторчето или куп други глупости които подлежат на ремонт, а ако говориш за задно дясно там вече е с жило. Аз го имам ако ти трябва свиркай.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Днес разглобихме вратата(предна дясна) и видяхме ,че е скъсано жило.Пасата е 1.9ТДИ автоматик 1999г.Дали се сменя самото жило или всичко.Питам защото отидох до сервиз и там споменаха ,че се сменяло всичко,което малко ме съмнява.Според мен,не може заради жилото да сменя целия механизъм.
П.с Моторчето си работи.
П.с Моторчето си работи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tribalz написа:Днес разглобихме вратата(предна дясна) и видяхме ,че е скъсано жило.Пасата е 1.9ТДИ автоматик 1999г.Дали се сменя самото жило или всичко.Питам защото отидох до сервиз и там споменаха ,че се сменяло всичко,което малко ме съмнява.Според мен,не може заради жилото да сменя целия механизъм.
П.с Моторчето си работи.
Значи все пак колата не е В4 а В5 или В5,5