къде правят тройници с двата датчика ?
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
къде правят тройници с двата датчика ?
Пак почна да ми тече от пластмасовия тройник с двата датчика, за 3 години съм го сменял 2 пъти, кажете къде правят такива тройници от алтернативен материал - мед, алуминий или прочие, не се сменя трудно но взе да ми писва. Колата е пасат б3.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: къде правят тройници с двата датчика ?
kossel написа:Пак почна да ми тече от пластмасовия тройник с двата датчика, за 3 години съм го сменял 2 пъти, кажете къде правят такива тройници от алтернативен материал - мед, алуминий или прочие, не се сменя трудно но взе да ми писва. Колата е пасат б3.
Би трябвало всеки фрезист/стругар да се справи със задачата като му занесеш твоя, но колко пари ще ти иска?

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Asen_D написа:Ходи си купи от Юнитрейд.
Не е много по-скъп от ментаците на Ауто +.
Три смених докато се усетя,
от тогава нямам проблеми с прословутите фланци.

Re: къде правят тройници с двата датчика ?
kossel написа:Пак почна да ми тече от пластмасовия тройник с двата датчика, за 3 години съм го сменял 2 пъти, кажете къде правят такива тройници от алтернативен материал - мед, алуминий или прочие, не се сменя трудно но взе да ми писва. Колата е пасат б3.
Купи си читав тройник заедно с гарнитурите (гумени), около 24 кинта е ако е оригинална част, ако е влезнала по 'втория начин' (позатрити са някои означения) е около 12.50 (поне аз за толкова съм ги купувал от Ауто+).
След смяната не ми тече вече година и нещо.
Успех.