Минимална дебелина на спирачен диск
-
- Автомобил: PASSAT B6 2.0 TDI
- Двигател: CBDC 2010
Минимална дебелина на спирачен диск
Колеги, може ли някой да ми каже каква е минималната допустима дебелина на спирачните дискове. Става въпрос за Пасат 1.8 Mi, '94 г., ABS двигател. Да отбележа, че този Пасат отзад е с челюстни спирачки.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
за подобни пари може да се намери нещо доста по име от пекс...
но от друга страна по неизвестните марки понякога са по качествени от по известните ментета... нямам идея-само ще ти кажа да внимаваш. все пак са спирачки и ако нямаш доверие на продавача-по добре се насочи към нещо друго и някой на когото можеш да имаш доверие.
но от друга страна по неизвестните марки понякога са по качествени от по известните ментета... нямам идея-само ще ти кажа да внимаваш. все пак са спирачки и ако нямаш доверие на продавача-по добре се насочи към нещо друго и някой на когото можеш да имаш доверие.
kiko26 написа:На този пасат на бендикс накладките струват 40лв.А дисковете съ6то маи.
аз си напазарувах от www.kanex.bg накладки и дискове бендикс и съм много доволен. Хората ги носят на крака до 2 часа...
- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Минимална дебелина на спирачен диск
GVG написа:Колеги, може ли някой да ми каже каква е минималната допустима дебелина на спирачните дискове ...
На моя има една вдлъбнатина на ръба на диска - като стигне до нея трее се сменя. Имам я на десния само, на левия не я видях.