Колеги, моля някой ако знае къде могат да направят диагностика на компа на Пасата във Варна да даде координати.
Вече 7 месеца откакто имам колата отказва да пали на бензин .Къде ли не съм я водил на диагностика .............няма проблем.Иначе ако я запаля на газ няма проблем .....мога да я обърна на бензин и да си карам......колата си върви ....нито прекъсва нито нищо.Проблема е само при палене на бензин.Диагностиките показват,че всичко е наред .Идеята ми е сега някой ако може да ми направи диагностика на компа......данеби случайно в него да е проблема.А.......забравих да спомена ,че и при рестартиране няма промяна просто си пали когато си иска на бензин ..............мислех за слаба връзка някъде ама нее(ходих да проверяват цялата ел инсталация).Колко може да струва в някоя морга такъв комп и как да разбера дали е читав
Някой ако има идеи да казва .Пасата е 1.8 RP Mono Motronic.;
Предварително благодаря!!!
Взех един комп без да го плащам с уговорката да го пробвам 2 дена ......и ..........изненада колата започна да си пали на бензин без проблеми. Единствено сутрин първото палене..........пали от първия път но не може да задържи обороти ...аха да загасне но като подам малко газ се оправя веднага и после цял ден нямам проблеми.Платих компа 150лв.Сега остава да рвша какво да правя стария .
Диагностика на ECU във Варна-решено...............почти
Диагностика на ECU във Варна-решено...............почти
Последна промяна от dimitarl на Пон 11 фев 2008 9:55, променено общо 1 път.