Опасно ли е???
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Опасно ли е???
Значи колеги установих,че задния ляв амортисьор е изпуснал и целия е в масло,дори локвичка е направил
:
Та опасно ли е така да се кара
И колко пари да си приготвя за евентуална смяна и на 2-та задни+ тампони и там каквото още трябва
Чакам съвети 
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз преди доста време, когато бях доста на Вие с колицата(на моменти пак сме си на Вие)
смених само един заден амортисьор, защото не знаех, че трябва и двата! Счипих го в една огромна дупка... Отидох в магазина, а и продавачката не знаеше и ми продаде само един. Откакто съм го сложил си се возя и няма разлика..... и така вече 2 години.... 
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
GoGo82 написа:Аз преди доста време, когато бях доста на Вие с колицата(на моменти пак сме си на Вие)смених само един заден амортисьор, защото не знаех, че трябва и двата! Счипих го в една огромна дупка... Отидох в магазина, а и продавачката не знаеше и ми продаде само един. Откакто съм го сложил си се возя и няма разлика..... и така вече 2 години....
Ако си караш кротко и в града може да смениш само единият.Дейстивтелно трябва да се сменят двата в комплект, но кое при нас е наред?? Ако е преден тогава и двата, за заден ако не я караш да ляга в завой нямаш проблеми при скоросто до 100км .Ако пътя е с гърбици ще имаш проблем, ако е равен няма.Решението е твое , както и парите. 2 години съм карал бус с 1 нов и 1 стар , усещах го / може и внушение , че леко ми залита от страна на старият амортисор при завой/
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
georgipass, ако питаш за маслени 81 кинта е бройката - http://www.heed-auto.com/PricesB2B4.htm - става дума за VTE-4716 - 81,46 . Аз си сложих такива и съм много доволен.
И да - опасно е. Сменяй и двата - кофти, че излиза по-скъпо, ама това е положението, ако искаш да си спокоен.
Lawyer - аз съм на противното мнение - за нашите "хубави" пътища по-добре маслени. И човека от сервиза, който ми ги монтира каза същото - говоря за бачкатора (на него му е все тая какви ще ти сложи), а не за търговеца.
И да - опасно е. Сменяй и двата - кофти, че излиза по-скъпо, ама това е положението, ако искаш да си спокоен.
Lawyer - аз съм на противното мнение - за нашите "хубави" пътища по-добре маслени. И човека от сервиза, който ми ги монтира каза същото - говоря за бачкатора (на него му е все тая какви ще ти сложи), а не за търговеца.
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: