Задна броня - потрошена!

Техническа и сервизна информация за Passat
batzane
Автомобил:
Двигател:

Задна броня - потрошена!

Мнениеот batzane » Пон 14 яну 2008 1:19

Здравейте! В събота спирам на стоп а отзад един колега лети и понеже "не могъл да спре" (вярно поледица беше),ме удари ... :? Сега търся задна броня за Б4 комби,и дано не е прецакал вратата на багажника ,че не мога да я отворя.Броня намерих в София,от морга-150лв.За боя металик + работа още 100,кажете нормална ли е цената, че никога не ми се беше налагало да се занимавам с такива работи :? ?!!

batsande
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batsande » Пон 14 яну 2008 17:16

Цената е перфектна /разбира се ако бронята е в добро състояние/.
На мен това ми се случи същото миналото лято, удар отзад бронята и основата се закривяват нагоре и притискат капака и затова не можеш да го отвориш. За целта трябва внимателно да го натиснеш в средата и отключваш /имай в предвид че ламарината е много мека и се огъва/ и тогава с повече късмет да се освободи бравата.Задължително като си купуваш бронята я купи с основата и най вече двете планки служещи за закрепване към купето/тези планки ако са ти криви забрави да ги напаснеш така че бронята да стои симетрично спрямо задницата и капака/. Вземай я и не се чуди че нова в Интеркар е 650 лв /шестотин и петдесет лева/. Успех

Върни се в “Passat”