Проблем с централно!?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с централно!?
Днес се случи странен проблем.Почти цял ден карам колата и нямаше никакъв проблем с централното,отваря и затваря с ключа.Вечерта ми се наложи да излезна и натискам копчето на ключа ...няма никой.Взех резервния и там нищо.Отключих ръчно и тръгнах.Спирам и пробвам да заключа с копчето и се заключи.Някой ако е имал подобен проблем да сподели.Странна работа 

- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- mony124
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Уффф и аз имам проблем с този комфорт (дискомфорт) модул. Под стелката ли се намира ? Или под седалката ? Ще я разкостя май тези дни и ще постна снимки като го открия
Отказа да ми свети плафона като отварям шофьорската врата. Не ми мигат мигачите когато се затваря ( фабрична аларма) после пък се оправят....
Май ще си пъхна масления радиатор за една нощ в колата да изсуши всичко !
))

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Ето ТУК е показан комфорт-модула на снимки, и е загатнато как се стига до него.
-
- Автомобил:
- Двигател:
mony124 само като си отваряш вратата на водаща ли го има ефекта или при всички врати ? И при мен го имаше това и в един момент съвсем спря. Но се оказа бравата на вратата. Vaskoto 1 я свали продуха, но както той сам каза едва ли ще стане. После я смених с нова и всичко си е наред. Т.е. не бързай да обвиняваш комфорт модула.
BTW. Диагностиката си казва какъв е проблем. Иди да я погледнат с компютър преди да я разглобиш.
BTW. Диагностиката си казва какъв е проблем. Иди да я погледнат с компютър преди да я разглобиш.
-
- Автомобил:
- Двигател: