Колата ми гасне в движение...На какво се дьлжи това?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колата ми гасне в движение...На какво се дьлжи това?
Привет колеги!Имам Пасат В3 2.0 кв. пьлна инжекция.Проблема при мен е следния...,когато съм на втора скорост и тръгвам да права завой колата ми изгасва също така,когато е запалена на място и подавам леко газ тя отново гасне.Иначе оборотите си държат.Проблем ми прави,когато се движа бавно тя почва да ми придърпва сякаш не и достига бензин.Бях на диагностика и ми казаха,че е потанциометър на дроселовата клапа.Смених я,но нямаше резултат.Ако някой може да ми каже от къде може да идва този проблемще съм ви много благодарен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодария на всички които се опитаха да ми помогнат
.Пак да поясня
Сменил сам свещи,кабели както и капачката-всичко по эапалването...Сменил съм потанциометарат на дроселовата клапа както и акомулатора,а сащо и бенэиновата помпа и датчика эа температурата,но продължава да ми прави проблем.Проверих и датчика на ХОЛ-нищо...Ще эадам и ощте една эадачка эакачка
иэминаваики 5 км до работата ми и тръгваики да паркирам на эаден колата ми отново гасне эадаваики се...И колегите ми не могат да си овясният причината по моя проблем...HELPpppppp 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
olele39 написа:Колега, не разбрах имаш ли моторче за празен ход и ...?
Има, ама от него няма да му загасва в завой, нито при подаване на газ.
Не знам защо още от първия ден на темата на мен ми се върти идеята за счупени лагерчета на дебитомер, ама... все едно не съм го казал, че си е цифра...
2Е ли е мотора?
Колко пъти ти е гърмяла газовата? Имаш ли 'кихалка'?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дебитомера предполагам е това над въдушният филтър?Въэможно е и от него да идва проблема а до колкото раэбрах ги ремонтирали но неэнам каде.Някои ако энае къде то да сподели.Вэможно е дроселовият кларан да е эамърсен както спомена paralesko.Предполагам че лесно се сваля и почиства?Проблема може и да идва от эапушена цедка на бенэиновата помпо но не смея да я сваля эащтото доста време ми се вадеше преди да эапечати от мърсотиятя...Наи вече мисля че цялата работа идва по бенэиновата система...тея дни ще я кача на стенд и щте споделя с вас коя е била причината.