Б5 смяна на местата на климатроника със CD

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
tresto
Автомобил:
Двигател:

Б5 смяна на местата на климатроника със CD

Мнениеот tresto » Чет 28 фев 2008 19:39

Здравейте,искам да попитам възможно ли е да се смени мястото на климатроника,на това с CD-то на таблото,и дали има някаква уловка при смяната.Причината е че имам една CD-мултимедия и на мястото на климатроника ще имам по добра видимост.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Чет 28 фев 2008 22:23

Мисля че целия панел трябва да се смени, но пак не знам дали се продават такива на които да са им разменени местата на касетофона и климата .... Аз преди питах за панела на който се слага навигацията и на него климатроника е долу... ако мултимедята е размер 2din си вземи точно това .. иначе май няма как да стане.

Потребителски аватар
tresto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tresto » Чет 28 фев 2008 22:52

На климатр.е по голям отвора,на касетофона е малко по малък и за съжаление май ще трябва друг панел,и все пак ако някой има идея нека пише.Иначе медията е 4"inc.стандартен размер.

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Пет 29 фев 2008 9:51

Не става. Или поне няма да стане да изглежда като оринигълдъ. Аз също бях запален по идеята преди две-три години, но не открих нищо, което може да се нарече адаптор или поне да изглежда така, че да ми харесва. Единственото, което можеш да направиш е да промениш конзолата с такава за навигация. При това положение губиш нишата най-долу, над нея идва climatronic-a а отгоре остават два DIN-a за голяма мултимедия. Инвестицията е малко над 400лв за оригиналните пласмасарии на VW. Но пък си става истинско.

Върни се в “Passat”