Б5 смяна на местата на климатроника със CD
- tresto
- Автомобил:
- Двигател:
Б5 смяна на местата на климатроника със CD
Здравейте,искам да попитам възможно ли е да се смени мястото на климатроника,на това с CD-то на таблото,и дали има някаква уловка при смяната.Причината е че имам една CD-мултимедия и на мястото на климатроника ще имам по добра видимост.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мисля че целия панел трябва да се смени, но пак не знам дали се продават такива на които да са им разменени местата на касетофона и климата .... Аз преди питах за панела на който се слага навигацията и на него климатроника е долу... ако мултимедята е размер 2din си вземи точно това .. иначе май няма как да стане.
Не става. Или поне няма да стане да изглежда като оринигълдъ. Аз също бях запален по идеята преди две-три години, но не открих нищо, което може да се нарече адаптор или поне да изглежда така, че да ми харесва. Единственото, което можеш да направиш е да промениш конзолата с такава за навигация. При това положение губиш нишата най-долу, над нея идва climatronic-a а отгоре остават два DIN-a за голяма мултимедия. Инвестицията е малко над 400лв за оригиналните пласмасарии на VW. Но пък си става истинско.