за подгряването
- icotanev
- Автомобил:
- Двигател:
за подгряването
здравейте колеги . имам проблем със подгряването на колата и се надявам да ми помогнете да разбера какъв е. значи колата е в3 1.8 i пълна. от едно известно време трябва да дигна 80 градуса иначе като пусна педала на газта колата гасне. когато загрее нямам никакви проблеми. незнам дали има значение но преди месец сменях термостат л беше здал багажа. надявам се на помоща ви пробвах с търсачката но не открих подходяща тема. поздрави
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: за подгряването
icotanev написа:здравейте колеги . имам проблем със подгряването на колата и се надявам да ми помогнете да разбера какъв е. значи колата е в3 1.8 i пълна. от едно известно време трябва да дигна 80 градуса иначе като пусна педала на газта колата гасне. когато загрее нямам никакви проблеми. незнам дали има значение но преди месец сменях термостат л беше здал багажа. надявам се на помоща ви пробвах с търсачката но не открих подходяща тема. поздрави
Знамли температурен датчик,стъпково моторче за празния ход или там ако има некъв допълнителен авт.смукач докато загрее колата

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
... или РВ, ама не съм преглеждал мнениятаТеодор написа:, ти си с PF пълна инжекция провери си дюзата за студен стартИма някъде тема за нея от Radotom май беше потърси я.

Аха! Прегледах ... PF e

Преди 2 месеца си взех новичък от ХААС (местния VW-дилър) и ми излезе на цена 27 лв с ДДС.
Лошото е, че аз трябваше да им кажа на ония тикви на коя страница от ЕТКА-та да търсят датчика и поне 4 пъти трябваше да повторя:'Не, бе, хора... Със син куплунг е моя!'
Току-що проверих. Както и очаквах, твоя и моя датчик са абсолютно еднакви.
Аз стария си го свалих по-скоро профилактично, защото можеше една мизерийка да е от него, ама не беше... Та ако го изкаш за пробата- твой е

Телефона ми го има в Пловдивската тема в 'Организационен'