сигнал за ключ LANDIRENZO 096M ECO - ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН
сигнал за ключ LANDIRENZO 096M ECO - ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН
Някой може ли да ми каже освен с навивки около високоволтовия кабел от къде другаде може да се вземе сигнал за ключа на превключватела за газ/бензин на ПАСАТ защото както се казва "АМАН ОТ МАЙСТОРИ"
Последна промяна от idas на Нед 10 юли 2005 21:04, променено общо 1 път.
- Nova
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мен е около 5 см навит кабела на ключа около високоволтовия кабел. Не съм с автомотичен ключ, но тово ми трябва за да изключва релето на ел.изпарителя ми. Върши работа - незнам как е при теб.
Relaxx ми беше казал откъде другаде може да се вземе сигнал - пусни му една лично съобщение да го питаш. Успех.
Relaxx ми беше казал откъде другаде може да се вземе сигнал - пусни му една лично съобщение да го питаш. Успех.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Re: сигнал за ключ LANDIRENZO 096M ECO
idas написа:Някой може ли да ми каже освен с навивки около високоволтовия кабел от къде другаде може да се вземе сигнал за ключа на превключватела за газ/бензин на ПАСАТ защото както се казва "АМАН ОТ МАЙСТОРИ"
Аз съм със същия ключ и при мен е вързан директно към единия кабел на бобината.Без навивки.
Не съм съвсем сигурен но при мен не ми превключва обратно на бензин като ми свърши газта . Посоката на аватоматично превключване е само от бензин към газ. Виж да не се ебава захранването на ключа и постоянно .