Може ли 4 ауспуха
- to4ko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може ли 4 ауспуха
Въпроса ми е следният.карам пасат 00 година 1.9 ТДИ 131 коня/двигателя е сменян/ с 2 ауспуха е излизащи от едно гърне Може ли да се сложат 4 ауспуха
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: Може ли 4 ауспуха
to4ko написа:Въпроса ми е следният.карам пасат 00 година 1.9 ТДИ 131 коня/двигателя е сменян/ с 2 ауспуха е излизащи от едно гърне Може ли да се сложат 4 ауспуха
Моля за извинение ама ми се вижда много чалгарско. Ако се направи с 4 ауспуха ще си е смешно.
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Може ли 4 ауспуха
to4ko написа:Въпроса ми е следният.карам пасат 00 година 1.9 ТДИ 131 коня/двигателя е сменян/ с 2 ауспуха е излизащи от едно гърне Може ли да се сложат 4 ауспуха
Брилянтна идея.

И кат го храниш с убава нафта ше му порастнат още 2 цилиндъра ...

- to4ko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси Vladko за това ставаше въпрос,благодаря за снимката, а имаш ли представа дали ще могат да го направят в някой обикновен сервиз????
А относно коментара на Cherepaha искам да ти кажа да ходиш да си избиваш комплексарското мислене някъде другаде,не съм ти искал "забавните" шегички.Карай си колата и ако ме видиш някъде по улиците с 4 ауспуха изобщо ама изобщо няма да ми пука дали ще ти е смешно или не,Карай си там таралясника и не ме занимавай
А относно коментара на Cherepaha искам да ти кажа да ходиш да си избиваш комплексарското мислене някъде другаде,не съм ти искал "забавните" шегички.Карай си колата и ако ме видиш някъде по улиците с 4 ауспуха изобщо ама изобщо няма да ми пука дали ще ти е смешно или не,Карай си там таралясника и не ме занимавай
to4ko написа:А относно коментара на Cherepaha искам да ти кажа да ходиш да си избиваш комплексарското мислене някъде другаде,не съм ти искал "забавните" шегички.Карай си колата и ако ме видиш някъде по улиците с 4 ауспуха изобщо ама изобщо няма да ми пука дали ще ти е смешно или не,Карай си там таралясника и не ме занимавай
По-спокойно , от шега не разбираш ли. Някой ден може Черепахата да ти помогне , но може пък и да не се "занимава" с теб.