Проблем с радиото

Техническа и сервизна информация за Passat
pdonev
Автомобил:
Двигател:

Проблем с радиото

Мнениеот pdonev » Сря 23 яну 2008 14:16

Здравейте колеги. Купих си Пасата-Б4 (94г) без радио. От дупката стърчаха кабелите с 2 правоъгълни букси и едн кабел за антената. Така стана че ми подариха почти ново радио-СД Daewoo по думите на роднината-работещо.
Проблема е такъв: буксите си паснаха точно (няма и как да ги разменя) антената също. Но почти постоянно ми изписва "Tel Call" и не свири. Като просвири от време на време е перфектно, но при смяна на режима на каране (подаване на газ или смяна на предавка) пак се обърква - мигат несвързани надписи и изписва "Tel Call" от време-навреме пак си намира станциите и така...Минах през едни електричари, измериха ми отпред алтернатора да неби да презарежда но там беше добре- 13.88 в. и не се променя при подаване на газ. Заключиха че радиото не е наред без да тършуват повече, но си мисля че проблема е, от подаваното напрежение
Моля дайте някакви идеи сигурно ще търся майстор но поне да имам някаква предварителна подготовка. Благодаря предварително.

Потребителски аватар
jivkojj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jivkojj » Сря 23 яну 2008 14:40

Имаше някаква врътка с радиото, налага се да се пренареждат кабелите при VW. Сигурно затова се ебава така при тебе. Потръси 2-3 страници назад там беше указано точно кое как.

Edit:
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=72497&postdays=0&postorder=asc&start=15

Върни се в “Passat”