2000 лева ремонт пасат 2.0 синхро 95 година

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
BaMBuKa
Автомобил:
Двигател:

2000 лева ремонт пасат 2.0 синхро 95 година

Мнениеот BaMBuKa » Сря 23 яну 2008 1:30

значи казват ми че някав код ми бил изгубил компиютара и че само автокрадец можел да го расшифрова или някакви си там в некъв сервиз в софия които ми искат две хиляди лева при положение че колата ми струва около 4-5 хиляди възможно ли е това се питам и дали някой колега е патил от същото и аз до колко си ги обеснявам тия неща според мен има нещо гноло в самия клю4 там дето има некъв чип вътре а колата ми го правеше този номер например като реча да я паля по някога запали и след около 2 секунди изгасне и така като направя няколко опита и запали но да подчертая че не всеки път от време на време да речем на 2 седмици един път а сега направи този номер и няма палене но мисълта ми беше следната възможно ли е толкова пари да струва на ремонт на такъв пасат и колата също така е и на газ ако има значение това.индекса на двигателя ми е ADY
благодаря ви предварително

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 23 яну 2008 1:38

аз имам един приятел имаше същия проблем с пасат 96 г. дизел,пали след малко гасне.през седмица две се получава или пък по често.
ходихме заедно при един арменец(в Бургас) и му преинсталираха някакъв вътрешен имобилайзер за 70 лв.
от тогава няма никакви проблеми

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Сря 23 яну 2008 7:54

Абе какви 2000 лева,мамка им,писнало ми е вече от ''оторизирани сервизчета'' дето си мислят че като не разбира човек и трябва да го гърбят.
Кажи им да го духат.
При мен пък ми откраднаха оригиналния ключ с чип за палене.Имобилайзера ми е вграден в платката на таблото зад оборотомера и командва директно ЕКУ-то.Та нямаше как да ми го сменят.Просто с лаптоп,букса и софтуер се свързаха с него,промениха четирицифрения код,обучиха ключа да работи заедно с имобилайзера и готово.Излезе ми 160 лева--пак повече отколкото знам че би трябвало да струва,но бях назор.Ама 2000 лева?????????? :screwy

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 23 яну 2008 9:03

ако си имаш кода Ваското1 ще ти го опраив за 5 минути ...ако нямаш отиваш в Юнитрейд да ти кажат кода и пак Ваското1 го оправя за пет минути :)

Потребителски аватар
MobilLife
Автомобил: Wv golf 5 +
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MobilLife » Сря 23 яну 2008 9:11

Определено и аз мисля че е нещо свързано с имобилайзера.
За тия с 2000 лв. - среден пръст!!! Консултирай се първо с хората от форумните сервизи!

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Сря 23 яну 2008 11:11

кви 2000лв, тия съсем полудеха, отивай в Юнитрейд или кварталния алармаджия, който ги разбита тия неща, повярвай ми, и си готов

Потребителски аватар
zara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zara » Сря 23 яну 2008 11:20

Тея хора познават ли парите :lol:

Потребителски аватар
BaMBuKa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BaMBuKa » Сря 23 яну 2008 18:03

значи и аз си мисля така затова си докарах колата във велинград и ако не може братовчед ми който има сервиз да я оправи имам един приател които е нещо нощен авто ключар и ми каза че ще ми разбие кода на чипа за около 5 минути но сега ще следя внимателно нещата защото братовчед ми каза че най вероятно е някакъв четец и утре ще язакачим на компутъра и ще покаже и ще ви даржа в течение на нещата и мисля утре да я пробвам с резервния ключ може пък чипа на ключа да се скапал обаче две хилки не давам така аз по добре да я разпродам на части и да си купя друга благодаря за всички мнениа

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Чет 24 яну 2008 0:21

то хубаво ама тези нощни ключари после да не те навестят като си имат кода :wink:

passattt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passattt » Чет 24 яну 2008 14:35

Колега,
аз имах същият проблем с моя пасат. При мен оборотомера играеше. В юнитрейд ми казаха, че е компютъра. Струвал 1800 лв, но те щяха да ми го намерят за 1000. Отидох при един познат майстор и се оказа, че е датчик на Хол. Оказа се, че на Бош тогава не се продава оп отделно, а комплекта беше към 500 лв. Това беше 1999 г. Сега мисля, че се продавати по отделно - ремонта излиза под 100 лв.

Потребителски аватар
BaMBuKa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BaMBuKa » Пет 25 яну 2008 15:20

що се однася до нощните ключари не ми пука вече защото достатъчно са ме препарвали но вече ги знам кои са и ако ме опарят пак ще ходя с резаната пушка :rocketwhore не го пожелавам на никой да си има работа с такива педа“и

passattt написа:Колега,
аз имах същият проблем с моя пасат. При мен оборотомера играеше. В юнитрейд ми казаха, че е компютъра. Струвал 1800 лв, но те щяха да ми го намерят за 1000. Отидох при един познат майстор и се оказа, че е датчик на Хол. Оказа се, че на Бош тогава не се продава оп отделно, а комплекта беше към 500 лв. Това беше 1999 г. Сега мисля, че се продавати по отделно - ремонта излиза под 100 лв.

така първото нещо беше датчика на хола смених го оригинален на бош 95 лв после взех и един комутатор пробвах и пак не стана и него го върнах щото вече щеше да ми скочи мноо сметката така датчика на хола си го оставих защото него сложиш ли го не можеш да го върнеш и така в крайна сметка се оказа някакъв четец и в момента го търся понеже не искам да се набутвам с нов и тарся втора ръка казаха ми че тоя четец няма голямо значение коя ръка е и като пробвам и с него вече ще викажа дали се оправи или не

Върни се в “Passat”