Една Тема

Техническа и сервизна информация за Passat
schiller
Автомобил:
Двигател:

Една Тема

Мнениеот schiller » Вто 05 фев 2008 23:29

Момчета да ви кажа едно време се пробвах като купих колата ми да влизам по форуми и да си излагам проблемите които ме валнуват.но спрях,и знаете ли защо.защотото мисля че човек не може да намери това което търси.във много форуми когато съм питал за това и онова,първо тези които ми отговарят демонстрират самочувтвие на знаещи ,на препатили.може и да са прави не знам.но есенцията на всички тези разговори дето стават е такава че предоставят се много възможности и не знаеш коя е наи правиланата.като чета коментарите на хората по форумите то там повечето са кавги между участниците във форума.нагрубяват се.правят се на кои от кои по велики и в краина сметка потурпевшите са такива като мене наивни които като си откарат колата в сервиза и там братята гледат възможно повече проблеми да ти намерят и да им изработиш надниците за една година напред.и ако понечиш да им се опънеш нервничат и гледат да те сиктардосат по бързо.да не говорим за случаите,жив приемр че ако ти свети лампата за маслото и там не знаят какво да ти кажат измислят наи гениалната идея и ти казват"А БЕ ЛЕПНИ ЕДНО ЧЕРНО ТИКСО НА ТАБЛОТО ДА НЕ Я ГЛЕДАШ И ДА НЕ СЕ НЕРВИРАШ И НЕМА ДА ТИ СВЕТИ.''И защо е така според вас.защо ли? защото тука в българия просто няма клалифицирани кадри,или ако има то са малко ,и човек трябва да ги търси със скенер.мисля си нали тия коли каквито и да са те марка модел,излизат от тия заводи,концерни със някакви параметри тоест да се знае МОДЕЛА,МАРКАТА НА ВСЯКА ЧАСТ.а не примерно НА МОДЕЛ НА Фолксваген Пасат 2006 година да му сложиш масло ДИОНА СУПЕР 15W40.от това че не можеш да намериш никаде ПРЕДПИСАНОТО МАСЛО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ.визирам масло като наи общо,а не се знае колко са частите на колата.нали те имат някакво име от производителя.защо няма някаде точните имена на частите.това ме интересува,но не мога да намеря.някои ще кажат А МИ БРАТКО ЧЕТИ СИ И СИ ТЪРСИ.да но всеки не може да разбира от коли.това мисля аз може и да не съм прав не знам.но човек се отчаива и затова много хора са принудени да си продадат колите.купил си я както се казва с кеф и след това да се отчаеш от специалисти.не знам каде е истината.влязох във вашия форум с надежда да получа повече информация.защото гледам че тук няма такива препирни и нивото на комуникация е добро.имам много проблеми които искам да ви напиша.може ли ако намеря свободно време да ви ги напиша защото ме притесняват и искам да ги реша.ще съм ви благодарен ако ми отговорите.
Тази тема можеше да си я спестиш още повече да не я пускаш 2 пъти. Форума може да ти бъде изключително полезен стига да се научиш как да го ползваш. Има търсачка, която ако използваш ще видиш че доста неща са казани и обсъдени. Прекарай известно време в четене за да се ориентираш кое как е тук, а не да пускаш теми, които са дискутирани хиляди пъти и на всички ни е писнало и веднага ще ти наскачат с "Използвай търсачката". Друго важно е да пускаш(ако се наложи) темите в правилния раздел. И за това то трябва повече време да почетеш.
Успех и дано ти е полезен форума, а и ти на него ;)
mod edit: group®

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Сря 06 фев 2008 0:08

Ами, хмммм, да питаш никога не вреди, стига да разбираш какво ти говорят, демек, дали не е поредния прехвалил се :), ама си мисля, че до момента тук няма прекалено много самозванци ... Лек път

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Сря 06 фев 2008 0:21

Ми тука няма толкова препирни , ама за да ги няма има някакъв ред .... например не се пускат 2 теми с едно съдържание в грешния раздел - твоите трябваше да са в раздел оффтопик , изисква се и потенциалния любопитко да положи услилия да чете ( а бе нещо като линукс - зададеш ли много дискутиран въпрос - rtfm) , а ако прекаляваш и не ползваш търсачката е пълно със зловещи модератори с големи брадви , мачетета и други , които ще ти резнат ..... приказките .... така че чети ( има много матриал ) и ако тогава НЕ намериш нещо - тогава давай списъка ... :idea: :D

Потребителски аватар
fichtenweg
Автомобил: Passat B5
Двигател: AHH

Мнениеот fichtenweg » Сря 06 фев 2008 0:55

..ами първо :welcome: в света на форумите. Не искам да пресичам словоизлиянието ти, но си мисля че можеш да минеш и без тази уводна част. Хора готови да помогнат с каквото знаят и могат тук има предостатъчно. Като всеки друг форум и този се "твори" от хора и както в живота, така и тук не всичко ще ти хареса и ще бъде по твой вкус. То и затова е форум, иначе щеше да бъде просто online инциклопедия. Без четене и търсене няма как да се мине. Демонстрирането на знания (без да се дава отношение към компетентността на другите) според мен не се брои като негатив, колкото повече може да се прочете по дадена тема толкова по-добре. Що се отнася то кавгите и препирните, просто се старай да обръщаш повече внимание на чисто техническия аспект на въпросите които те вълнуват.

Върни се в “Passat”