Пасат В4 - не се заключва
Пасат В4 - не се заключва
Колеги от скоро съм горд собственик на Пасат В4 95г. но чак сега ми прави впечатление, че предна дясна врата не се заключва. Зключвам колата, чопчето за заключване слиза малко надолу и се вдига. Пробвах с ключа неще, пробвах отвътре пак неще. Приемам предложения за дефекта. Предварително ви благодаря.
-
- Автомобил: джета 2012г
- Двигател:
- Контакти:
колега,и при мен беше така,но се оправи.има отстрани на самата брава едно жинт4е за регулиране.ако преди това е работила а след това се е развалила -да не би да се е разка4ило нешто от лостовата система??и това сам патил.едно лост4е да се е разка4ило и нито една жрата не се заклу4ва.и накарая се извиниавам 4е пиша сас 4 но незнам каде е пустото(4)на БП клавиатура 

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: Пасат В4 - не се заключва
yorg написа:Колеги от скоро съм горд собственик на Пасат В4 95г. но чак сега ми прави впечатление, че предна дясна врата не се заключва. Зключвам колата, чопчето за заключване слиза малко надолу и се вдига. Пробвах с ключа неще, пробвах отвътре пак неще. Приемам предложения за дефекта. Предварително ви благодаря.
Имах го същия проблем оказа се че на двъжката -външната кат я извадиш има един нит който се беше извадил на механизъма леко,набихго,сложих му малко канаколит и сичко е ток вече доста време да чукна на дърво

- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: