Странно питане за притежателите на Б5
- Fr3nzY
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AFB V6 TDI
Странно питане за притежателите на Б5
Искам да попитам всички притежатели които са ръчкали Б5-ците колко са вдигнали моля пишете модела и обема на двигателя интересувам се дали има някакво ограничение понеже 260 пише на километража и ми се струва доста висока скорост аз лично не сам се мъчил колко ще вдигна по простата причина че ме е страх не само за мене но и за хората около мен.
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
180
180км/ч. Имаше още мегдан колата, ама пътя не беше много подходящ за такава скорост...
- rumboni
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
аз съм вдигал 200.......ама градуса 

- The Bear
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Странно питане за притежателите на Б5
Fr3nzY написа:Искам да попитам всички притежатели които са ръчкали Б5-ците колко са вдигнали моля пишете модела и обема на двигателя интересувам се дали има някакво ограничение понеже 260 пише на километража и ми се струва доста висока скорост аз лично не сам се мъчил колко ще вдигна по простата причина че ме е страх не само за мене но и за хората около мен.
Моята прави 205 по надолнище. По що-годе равно - колкото си пише в книгата - 190.
- Fr3nzY
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AFB V6 TDI
Уплашихте ме бе
Вие ме уплашихте бе тия космически скорости аз просто не сам си поставял за цел да я ръчкам поддаржам си една средна скорост от 140/160км/ч ако някой ме изпреврари много рядко да трагна зад гъза му да се юркам да покажа че може и още колата но имам чуството че ше направи повече от 160км/ч все пак е 185 коня и не тежи нищо 1590 кг.