Вчера смених ангренажния ремък и бтягащата ролка, ремъка на студен двиг. има луфт около 5мм но след като загрее двиг. и най вече след поне 20км каране почва едно гадно свирене и стържене от ролката а ремъка като го натисна няма никакъв луфт твърд е като дъска Та някой има ли идея от какво може да е некачествен ремък или ролка Ремъка и ролката са SWAG на кутиите пише Germani. Един познат монтьор ми каза че ремъка е нов и като се поотпусне ще спре да се натяга толкова и ролката ще спре да вие но при предишни смени това не се е получавало.
Проблема е решен, и както може би се досещате със светкавичната намеса на V1 Но все пак ме излъга за нещо, обеща да оправи колата за 3мин. а я оправи за 1 Едно голямо БЛАГОДАРЯ от мен Опаа забравих най важното ремъка беше натегнат повечко
Последна промяна от Теодор на Нед 10 фев 2008 20:44, променено общо 1 път.
Теодор написа:Проблема е решен, и както може би се досещате със светкавичната намеса на V1 Но все пак ме излъга за нещо, обеща да оправи колата за 3мин. а я оправи за 1 Едно голямо БЛАГОДАРЯ от мен
Ние това много добре го знаем за Васко с едничката ,ма кажи кво е било и как сте го решили