Дайте идея какво стъкло да сложа.

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
stef_62
Автомобил: VW Passat 3
Двигател:

Дайте идея какво стъкло да сложа.

Мнениеот stef_62 » Пон 04 фев 2008 8:54

Здравейте, преди година и половина ми удариха леко дясната колонка на задната/ на багажника/ врата на Пасата комби/ В3 - 92г./ :( . От удара се счупи стъклото и имаше леко изкривяване на колонката. Ходих на маистор, човека оправи перфектно колонката, но вече втори път ми се пръска стъклото :evil: . И двата пъти ми слагаха турски, но явно са големи боклуци. Дайте идея какво производство стъкло да си поръчам :idea: .

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пон 04 фев 2008 10:38

Може от удъра да се е получило някакво изкривяване и стъклото да стои под напрежение и затова да се чупи. ЗА страничното стъкло ли става въпрос или за това на вратата на багажника?

kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

Мнениеот kibo_tom_8440 » Пон 04 фев 2008 11:54

:lol: Възможно е да ти е скъсана колонката или друга носеща страница и като се сложи стъклото при движението да има усукване и да ти се пръска стъклото. Не ми се вярва турските да са чак толкова крехки. но и така да е при тебе има някакво усукване. Както каза колегата за странично на комби или задно на комбито. Като сложите стъклото що не вземите да усуквате задната врата /ако е тя/да видите дали не се усуква има ли някакви изкривявания и т.н. Според мен не е от стъклото имаш някакво усуквуне.:beer

gmckoz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gmckoz » Вто 05 фев 2008 1:52

Преди две години смених предно стъкло.
Опал турско, и изкара две седмици,пукна се точно на половина.
Сега съм с испанско гуардини ако не се лъжа при това на същата цена.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Вто 05 фев 2008 10:49

Ние на служебните вече сме почти масово с турски понеже оригиналните се изпочупиха едно по едно (камъчета) отпред.
Общо взето са слагани в Кобра а марката не се сещамв момента.Нямат никакъв проблем вече средно около година и то към 4-5 бройки а не само едно.
Проблема не е в стъклото щом 2 пъти вече се чупи.Вероятно наистина има някакво усукване при определени обстоятелства и се спуква.Както колегите попитаха - странично или задно е?
Успех!

Върни се в “Passat”