Дайте идея какво стъкло да сложа.
- stef_62
- Автомобил: VW Passat 3
- Двигател:
Дайте идея какво стъкло да сложа.
Здравейте, преди година и половина ми удариха леко дясната колонка на задната/ на багажника/ врата на Пасата комби/ В3 - 92г./
. От удара се счупи стъклото и имаше леко изкривяване на колонката. Ходих на маистор, човека оправи перфектно колонката, но вече втори път ми се пръска стъклото
. И двата пъти ми слагаха турски, но явно са големи боклуци. Дайте идея какво производство стъкло да си поръчам
.
-
kibo_tom_8440
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion

- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ние на служебните вече сме почти масово с турски понеже оригиналните се изпочупиха едно по едно (камъчета) отпред.
Общо взето са слагани в Кобра а марката не се сещамв момента.Нямат никакъв проблем вече средно около година и то към 4-5 бройки а не само едно.
Проблема не е в стъклото щом 2 пъти вече се чупи.Вероятно наистина има някакво усукване при определени обстоятелства и се спуква.Както колегите попитаха - странично или задно е?
Успех!
Общо взето са слагани в Кобра а марката не се сещамв момента.Нямат никакъв проблем вече средно около година и то към 4-5 бройки а не само едно.
Проблема не е в стъклото щом 2 пъти вече се чупи.Вероятно наистина има някакво усукване при определени обстоятелства и се спуква.Както колегите попитаха - странично или задно е?
Успех!