дайте ми информация за pasatB4
дайте ми информация за pasatB4
моля изразете си мнениято за тази кола и модел,харесал сам си комби варианта,но несам наясно с техническите характеристики и здравината им,с проблемните зони и т. н.,двоумя се бензин,газ или дизел/турбо дизел.Предварително ви благодаря.
- paralesko
- Автомобил:
- Двигател:
имаше такива теми скоро потърси с търсачката за да откриеш темите . Има много за четене там . Аз карам такава бензин 2.0 115к. вече година и съм много доволен .евтина за подръжка кола като цяло .Можеби трябва да решиш към какъв двигател си се насочил и тогава ще събереш повече инфо. за конкретния авт. Порови и прочети каквото намериш и после ще си наясно с много детаили към дадения модел . успех 

-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Аз също карам Б4, комби, 1.6 на газ и съм доволен. Разход градско на газ около 11л. Един съвет когато избираш.
Частите по купето като огледала, ел. стъкла и др.са скъпи и трудно се намират. Ел. стъкло на старо мин.100лв, ел. огледало 70-90лв и т.н
Имай го в предвид освен стандартните неща по една кола.
С по мощен двигател по-добре, но и по-голям данък. Не гледай само външния вид, хубаво е да се погледне и по обстоино. За проверка на климатика няма и да споменавам. Виж го да ли работи, нов струва колкото колата на старо
Има доста теми по въпроса за тази кола. Семейна, широка и здрава ако се попадне на читава. Подръжката е сравнително евтина за това което получаваш. Дано съм бил полезен.
Частите по купето като огледала, ел. стъкла и др.са скъпи и трудно се намират. Ел. стъкло на старо мин.100лв, ел. огледало 70-90лв и т.н
Имай го в предвид освен стандартните неща по една кола.
С по мощен двигател по-добре, но и по-голям данък. Не гледай само външния вид, хубаво е да се погледне и по обстоино. За проверка на климатика няма и да споменавам. Виж го да ли работи, нов струва колкото колата на старо

Има доста теми по въпроса за тази кола. Семейна, широка и здрава ако се попадне на читава. Подръжката е сравнително евтина за това което получаваш. Дано съм бил полезен.
- angel71
- Автомобил:
- Двигател:
Значи аз карам от около 4 месеца PASSAT B4 ,1994г 1.9TDI 90кс и съм много доволен.Обслужването ми струва около 250лв.Много просторна ,комфортна и със страхотна возия,неочаквано пъргава.Среден разход 6 л нафта,а на дълго между 4,5 И 5.Окачването ми се струва здраво смених само 1 накрайник.Според мен по-добрият избор е дизел ,но ти си решаваш иначе няма да сбъркаш с избора.Успех!!!!!!!!! 

за пасатБ4
ясно,благодаря ви за мненията,но кажете ми някои танкости как да огледам двигателя за всякакви неизправности-дизеловия и бензиновия.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: за пасатБ4
pipopo написа:ясно,благодаря ви за мненията,но кажете ми някои танкости как да огледам двигателя за всякакви неизправности-дизеловия и бензиновия.
Има търсачка,за двигатели ,и т.н.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Аз лично предпочитам дизела.Сега още събирам информация за двата типа - 90к.с. и 110к.с. ама повече клоня към 90-те понеже е по-опростен.
Специално бензиновия поне на В3 малко му малее и ако караш повечко извънградско и понастъпваш си се усеща липсата на повечко въртящ момент.Дизелов още не съм карал ама съдейки по други дизелови коли,които съм карал ще върви по-добре.
По поводо бензина на газ ако се направи грамотно няма сериозни проблеми.Важи и за моноинжекцията (1.8 90к.с.) и за пълната (2.0 115к.с.)
Иначе като конструкция колегите са си казали - разлика в ламарините и таблото.Иначе всичко е почти еднакво и е също толкова здрав като В3.
Общо взето това е от мен.Мога да ти дма информация за 1.8 бензинов двигател с код ABS (понеже аз съм с такъв на В3-то) и малко каквото успях да прихвана за дизеловия 90к.с. (1Z) и 110к.с. (AFN)
Успех!
Специално бензиновия поне на В3 малко му малее и ако караш повечко извънградско и понастъпваш си се усеща липсата на повечко въртящ момент.Дизелов още не съм карал ама съдейки по други дизелови коли,които съм карал ще върви по-добре.
По поводо бензина на газ ако се направи грамотно няма сериозни проблеми.Важи и за моноинжекцията (1.8 90к.с.) и за пълната (2.0 115к.с.)
Иначе като конструкция колегите са си казали - разлика в ламарините и таблото.Иначе всичко е почти еднакво и е също толкова здрав като В3.
Общо взето това е от мен.Мога да ти дма информация за 1.8 бензинов двигател с код ABS (понеже аз съм с такъв на В3-то) и малко каквото успях да прихвана за дизеловия 90к.с. (1Z) и 110к.с. (AFN)
Успех!