Проблем със запалването 1.8 моно газ - бензин - поправено
- walentin
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със запалването 1.8 моно газ - бензин - поправено
Начи, тая вечер стоя на светофара на университета на запален мотор , сички тръгват ..и аз тръгвам , ама ядец - както се изфорсира мотора до към 2500 оборота на първа и ...умря. Угасна и не ще да запали - ни на бензин ,ни на газ. Гледах кабели , свещи,дистриб. капачка - нищо нередно не открих. Та въпроса ми, драги колеги ,е : имате ли някаква хипотеза за случилото се и дали има патили по подобен начин? / моторът е класика:1.8 , моно, на газ. Прилича ми на скъсан ангренажен ремък , ама утре ще гледам.
Последна промяна от walentin на Съб 16 фев 2008 14:44, променено общо 5 пъти.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Щом се е изфорсирало и загаснало, а и не ще да пали и на двете горива, веоятно или ти ги пуска и двете (и дави), или се губи искрата.
Бягай развий свещите, закачаш ги на лулите, основата им на шаси и гледаш хвърля ли искри.
Ако да- завиваш ги, спираш газта от кранчето на бутилката и пробваш на бизгинь.
Като дадеш тези резултати- тогава ще го умуваме, че да има някаква база за мислене
Бягай развий свещите, закачаш ги на лулите, основата им на шаси и гледаш хвърля ли искри.
Ако да- завиваш ги, спираш газта от кранчето на бутилката и пробваш на бизгинь.
Като дадеш тези резултати- тогава ще го умуваме, че да има някаква база за мислене

Последна промяна от radotom на Съб 16 фев 2008 0:24, променено общо 1 път.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Абсолютно и напълно възможно!
Моята една сутрин пусна точно 2 искри и... до там!
Най-тъпото е, че имах купена нова, но беше на работата ми... на където бях и тръгнал... на 30 км. от мен!
Пробвай има ли искра на свещите. Ако няма, на няколко пъти съм пускал във форума една методика, писана от мен и коментирана от vaskoto за проверка по запалването. Ще ти я постна.

Моята една сутрин пусна точно 2 искри и... до там!
Най-тъпото е, че имах купена нова, но беше на работата ми... на където бях и тръгнал... на 30 км. от мен!

Пробвай има ли искра на свещите. Ако няма, на няколко пъти съм пускал във форума една методика, писана от мен и коментирана от vaskoto за проверка по запалването. Ще ти я постна.