За какво служи това?

Техническа и сервизна информация за Passat
mert
Автомобил:
Двигател:

За какво служи това?

Мнениеот mert » Нед 24 фев 2008 21:23

Някой знае ли за какво е това?
Изображение
Изображение
mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Нед 24 фев 2008 21:56

Най-вероятно е било допълнителен имобилайзер.Отвии шрафтовете и виж има ли кабели към него..

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 24 фев 2008 23:19

bobcho написа:Най-вероятно е било допълнителен имобилайзер.Отвии шрафтовете и виж има ли кабели към него..

Точно такова е като пишката която е в теб има същите кръчета като требе я допреш до това та да запалиш :wink:

mert
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mert » Пон 25 фев 2008 19:14

Свалих това нещо и отзад има три отрязани кабела. Явно е имало имобилайзер. Не бях се сетил за това.
Мерси за отговарите.

Потребителски аватар
bobaka_01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobaka_01 » Вто 26 фев 2008 11:26

Колега Mert,малко ще се отклоня от темата за което ти се извинявам,но виждам че си с два ключа на ключо държателят.Дали случаино не си сменявал контактен ключ? :roll: Защото на мен ми се налага тази процедура,аз съм с Пасат В 4 но ако дадеш малко инфо,предполагам че ще ми бъде в полза. :wink:Благодаря,предварително!

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Вто 26 фев 2008 11:35

bobaka_01 написа:Колега Mert,малко ще се отклоня от темата за което ти се извинявам,но виждам че си с два ключа на ключо държателят.Дали случаино не си сменявал контактен ключ? :roll: Защото на мен ми се налага тази процедура,аз съм с Пасат В 4 но ако дадеш малко инфо,предполагам че ще ми бъде в полза. :wink: Благодаря,предварително!

По вероятно е да е сменял дръжката на вратата. Иначе четох за твоя проблем. На тебе най вероятно проблема не е в патронника и няма да ти се налага да го сменяш. Това е често срещан проблем - повредата е в така наречения клеморед. За да го смениш се сваля патронника, а за да свалиш патронника - махаш волана. Има една втулка за която ти трябва скоба за да я махнеш. За повече подробности напиши "клеморед" в търсачката и търси само в "технически за пасат" - има най малко 10 теми

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Вто 26 фев 2008 12:45

Winner25 написа:
bobaka_01 написа:Колега Mert,малко ще се отклоня от темата за което ти се извинявам,но виждам че си с два ключа на ключо държателят.Дали случаино не си сменявал контактен ключ? :roll: Защото на мен ми се налага тази процедура,аз съм с Пасат В 4 но ако дадеш малко инфо,предполагам че ще ми бъде в полза. :wink: Благодаря,предварително!

По вероятно е да е сменял дръжката на вратата. Иначе четох за твоя проблем. На тебе най вероятно проблема не е в патронника и няма да ти се налага да го сменяш. Това е често срещан проблем - повредата е в така наречения клеморед. За да го смениш се сваля патронника, а за да свалиш патронника - махаш волана. Има една втулка за която ти трябва скоба за да я махнеш. За повече подробности напиши "клеморед" в търсачката и търси само в "технически за пасат" - има най малко 10 теми

Аз скоро сменях клемореда на моя.Ходих на ключар и за 20 лв разглоби всичко,смени клемореда (който си бях купил отделно предварително) и си го сглоби обратно.

mert
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mert » Вто 26 фев 2008 19:11

Колега Mert,малко ще се отклоня от темата за което ти се извинявам,но виждам че си с два ключа на ключо държателят.Дали случаино не си сменявал контактен ключ? Защото на мен ми се налага тази процедура,аз съм с Пасат В 4 но ако дадеш малко инфо,предполагам че ще ми бъде в полза. Благодаря,предварително!

Не съм сменял нищо. Така си я взех. :wink:

bachest
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bachest » Сря 27 фев 2008 17:01

Какви клемореди, какви дръжки? :? С единия ключ управляваш багажника с другия вратите и моторя! Поне при мен е така.

bocko 80
Автомобил: passat- b3
Двигател: RP-1991

Мнениеот bocko 80 » Чет 28 фев 2008 0:06

а ако искаш да си спестиш всичкия труд или пари едно стартово копче за 3лв. проследява6 кабелите които ти трябват и готово :idea:

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Чет 28 фев 2008 10:12

колеги и аз имах проблем с клемореда,взех нов смених го и изкара 2 месеца :bowdown ,сега сам направил както е написал колегата bocko 80 и така вече втора година. :ble:

Върни се в “Passat”