mod edit: vaskoto1
bobaka_01 написа:Колега Mert,малко ще се отклоня от темата за което ти се извинявам,но виждам че си с два ключа на ключо държателят.Дали случаино не си сменявал контактен ключ?Защото на мен ми се налага тази процедура,аз съм с Пасат В 4 но ако дадеш малко инфо,предполагам че ще ми бъде в полза.
Благодаря,предварително!
Winner25 написа:bobaka_01 написа:Колега Mert,малко ще се отклоня от темата за което ти се извинявам,но виждам че си с два ключа на ключо държателят.Дали случаино не си сменявал контактен ключ?Защото на мен ми се налага тази процедура,аз съм с Пасат В 4 но ако дадеш малко инфо,предполагам че ще ми бъде в полза.
Благодаря,предварително!
По вероятно е да е сменял дръжката на вратата. Иначе четох за твоя проблем. На тебе най вероятно проблема не е в патронника и няма да ти се налага да го сменяш. Това е често срещан проблем - повредата е в така наречения клеморед. За да го смениш се сваля патронника, а за да свалиш патронника - махаш волана. Има една втулка за която ти трябва скоба за да я махнеш. За повече подробности напиши "клеморед" в търсачката и търси само в "технически за пасат" - има най малко 10 теми
Колега Mert,малко ще се отклоня от темата за което ти се извинявам,но виждам че си с два ключа на ключо държателят.Дали случаино не си сменявал контактен ключ? Защото на мен ми се налага тази процедура,аз съм с Пасат В 4 но ако дадеш малко инфо,предполагам че ще ми бъде в полза. Благодаря,предварително!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта