щори за пасат

Техническа и сервизна информация за Passat
Novobranec
Автомобил:
Двигател:

щори за пасат

Мнениеот Novobranec » Пон 25 юли 2005 16:11

Здравейте,колеги!
Някой има ли представа къде се продават някакви щори за Пасат.Имам предвид за задното стъкло,че ми изгоряха хубавите колони. :cry:Или неква идейка как да ги предпазя.

Потребителски аватар
BUT
Автомобил:
Двигател:

Re: щори за пасат

Мнениеот BUT » Вто 26 юли 2005 16:23

Може да има ефект поставянето на две решетки със ситни дупки
на разстояние една от друга.
Или поне една решетка. когато грее под ъгъл слънцето няма да преминава.

Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Вто 26 юли 2005 18:56

Прочети първо това тогава мисли какво да слагаш и как да затъмняваш стъклата.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=4306
лично и мене ме интересува.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 27 юли 2005 15:47

Novobranec написа:Здравейте,колеги!
Някой има ли представа къде се продават някакви щори за Пасат.Имам предвид за задното стъкло,че ми изгоряха хубавите колони. :cry:Или неква идейка как да ги предпазя.

Има коли с фабрично монтирана щора на задното стъкло: Мерцедеси, БМВ а ,на служебната ми кола Алфа 155 също има фабрично монтирана.
Има такива щори - широки за цялото задно стъкло. Във Варна има на склада на "Автохит" и на "Гарван". В склада на "Автохит" има и затъмнени фолиа с различен нюанс на затъмнението.

Потребителски аватар
Passat_vr6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Passat_vr6 » Чет 28 юли 2005 16:03

Един приятел си сложи фолйо дори и на задното стъкло и са го спирали над 20 пъти от тогава ама е на нищо.
Освен това той ми каза че имало промяна на този закон и нямало проблеми за щори и фолио. Ама не съм сигурен!

а и друго слагаш щора и като те спрат сваляш я и
-"ха сега въри доказвай че е била вдигната"
-"сложил съм я като спра на слунце да не напича"
С нищо немогат да докажат че е била вдигната. Те затова и не се заяждат за щори! Така че Drive :ble: lol

Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Чет 28 юли 2005 17:58

Passat_vr6 написа:Един приятел си сложи фолйо дори и на задното стъкло и са го спирали над 20 пъти от тогава ама е на нищо.
Освен това той ми каза че имало промяна на този закон и нямало проблеми за щори и фолио. Ама не съм сигурен!

С нищо немогат да докажат че е била вдигната. Те затова и не се заяждат за щори! Така че Drive :ble: lol

Приятелю един полицай винаги сте намери за какво да се заеде особенно ако се прави спрения на умен.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 29 юли 2005 14:05

Passat_vr6 написа:Един приятел си сложи фолйо дори и на задното стъкло и са го спирали над 20 пъти от тогава ама е на нищо.

По едно време в "Конрад" по поръчка доставяха с електомоторче.Не помня колко струваха вече.

valenti_pt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valenti_pt » Пон 28 яну 2008 15:13

kris11 написа:
Novobranec написа:Здравейте,колеги!

Има коли с фабрично монтирана щора на задното стъкло: Мерцедеси, БМВ а ,на служебната ми кола Алфа 155 също има фабрично монтирана.
Има такива щори - широки за цялото задно стъкло. Във Варна има на склада на "Автохит" и на "Гарван". В склада на "Автохит" има и затъмнени фолиа с различен нюанс на затъмнението.

Колеги забога не ходете в склада на Авто-хит там първо са е сабран най малоуния персонал освен можеби едната колежка ,второ стоката им е супер некачествена а и много лъжат в цените.Аз до скоро им бях редовен клиент но нещо започнаха да не се вързват нещата уж сам на 30% отстъпка като клиент на едро а всеки път получавам различни цени за една и съща стока и разликите са фрапиращи
Наскоро си купих машина за източване на масло платих я 600лв и когато се прибрах и изчислих е трябвало да ми излезе около 480лв незнам какви машинации прави дървото което са сложили за управител но е страшно а още по страшно е че не съм само аз измамен говорих и с други колеги които са също потърпевши а някои от тях са изнудвани да си плащат пари за издаване на фактура искала им от 20% до 30% ако фактурата е за по голяма стойност.Имаше само едно момиченце там дето си вършеше работата но и то май ще напуска Така че колеги пазете се имате си работа с лъжци и измамници проверявайте всичко на място или и вие ще сте излъгани като много от нас. :evil:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 28 яну 2008 19:52

valenti_pt написа:Колеги забога не ходете в склада на Авто-хит там

Maй си прав колега. Много отдавна не купувам нищо оттам. И какато наблюдавам отдавна няма наплив там ./Почти всяка сутрин минавам покрай тях за "Спиди"

valenti_pt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valenti_pt » Пон 28 яну 2008 23:08

kris11 написа:
valenti_pt написа:Колеги забога не ходете в склада на Авто-хит там

Maй си прав колега. Много отдавна не купувам нищо оттам. И какато наблюдавам отдавна няма наплив там ./Почти всяка сутрин минавам покрай тях за "Спиди"

О вярвай нищо не си пропуснал.Незнам можеби трябва да се създаде специален сайт в който да се пуска тази информация,хората трябва да са информирани за подобни ситуации зада могат да се предпазят.
Аз лично ще съм много благодарен ако някай ме предопреди за подобни случки и места.Само незная каде спи шефа им и как оставя такива идиоти да му тъпчат хляба и името аз лично ако усетя нещо такова ще хвърчат глави

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 29 яну 2008 9:51

valenti_pt написа:
kris11 написа:
valenti_pt написа:Колеги забога не ходете в склада на Авто-хит там [/quote

Само незная каде спи шефа им и как оставя такива идиоти да му тъпчат хляба и името аз лично ако усетя нещо такова ще хвърчат глави

На 2 пъти гони хора / поне аз знам толкова/ през 2003 и 2004/5 г. Явно му е писнало.

Върни се в “Passat”