Някой има ли представа къде се продават някакви щори за Пасат.Имам предвид за задното стъкло,че ми изгоряха хубавите колони.

Novobranec написа:Здравейте,колеги!
Някой има ли представа къде се продават някакви щори за Пасат.Имам предвид за задното стъкло,че ми изгоряха хубавите колони.Или неква идейка как да ги предпазя.
Passat_vr6 написа:Един приятел си сложи фолйо дори и на задното стъкло и са го спирали над 20 пъти от тогава ама е на нищо.
Освен това той ми каза че имало промяна на този закон и нямало проблеми за щори и фолио. Ама не съм сигурен!
а и друго слагаш щора и като те спрат сваляш я и
-"ха сега въри доказвай че е била вдигната"
-"сложил съм я като спра на слунце да не напича"
С нищо немогат да докажат че е била вдигната. Те затова и не се заяждат за щори! Така че Drivelol
Passat_vr6 написа:Един приятел си сложи фолйо дори и на задното стъкло и са го спирали над 20 пъти от тогава ама е на нищо.
Освен това той ми каза че имало промяна на този закон и нямало проблеми за щори и фолио. Ама не съм сигурен!
а и друго слагаш щора и като те спрат сваляш я и
-"ха сега въри доказвай че е била вдигната"
-"сложил съм я като спра на слунце да не напича"
С нищо немогат да докажат че е била вдигната. Те затова и не се заяждат за щори! Така че Drivelol
kris11 написа:Novobranec написа:Здравейте,колеги!
Някой има ли представа къде се продават някакви щори за Пасат.Имам предвид за задното стъкло,че ми изгоряха хубавите колони.Или неква идейка как да ги предпазя.
Има коли с фабрично монтирана щора на задното стъкло: Мерцедеси, БМВ а ,на служебната ми кола Алфа 155 също има фабрично монтирана.
Има такива щори - широки за цялото задно стъкло. Във Варна има на склада на "Автохит" и на "Гарван". В склада на "Автохит" има и затъмнени фолиа с различен нюанс на затъмнението.
valenti_pt написа:Колеги забога не ходете в склада на Авто-хит там
kris11 написа:valenti_pt написа:Колеги забога не ходете в склада на Авто-хит там
Maй си прав колега. Много отдавна не купувам нищо оттам. И какато наблюдавам отдавна няма наплив там ./Почти всяка сутрин минавам покрай тях за "Спиди"
valenti_pt написа:kris11 написа:valenti_pt написа:Колеги забога не ходете в склада на Авто-хит там [/quote
Само незная каде спи шефа им и как оставя такива идиоти да му тъпчат хляба и името аз лично ако усетя нещо такова ще хвърчат глави
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта