Въпроси за Пасат Б4?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Въпроси за Пасат Б4?

Мнениеот emdless4 » Пон 25 юли 2005 23:30

Здравейте! Каня се да ставам член на клуба май :roll: :D Хвърлил съм око на Пасатите 96-97 година, с решетката, май Б4 им е модела. Поразчетох форума и останах с добри впечатления за тях. Доколкото разбирам това е един вид фейслифт на старите пасати без маска отпред? Искам да попитам, на Б4 слагат двигател 1.8 моноинжекцион нали, понеже към такъв съм се насочил? Можете ли да ми кажете ангренажния ремък с една ролка ли е? Има ли скъпи възлови части по колата, нещо по-скъпо от Б3 например? Т.е. ако си взема такъв Пасат, по-скъпа ли ще ми е подръжката от Б3? Как е окачването отпред- с долен и горен носач ли е, или са само по един от ляво и дясно? Съответно и шарнирите? Някакви примерни цени на тези части ако ми кажете, ще съм много благодарен. Поздрави!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 26 юли 2005 8:16

както сам забеляза има доста написано за тия коли-прочети го първо! иначе колата е много приятна като цени за поддръжка. не е по скъпо от В3 и са много здрави.
взимай!

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Вто 26 юли 2005 8:32

Aз имам такъв пасат от няколко дни и първите ми впечатления са много добри, много му се кефя как вози взех го с чисто нови амортесьори не знам каква марка са но возията ме кефи. За това дали са здрави още не знам.
Според първоначалните ми проучвания частите не са дебели и ги има.

Върни се в “Passat”