Здравейте момчета...и момичета ако има.Предстои ми закупуване на автомобил и след дълго умуване оглеждане и т.н. реших това да е Пасатче 5.Бюджета е до 10 хил.лв.Сега,до тук добре,обаче от тук насетне идва трудното...спрял съм се на седан,само че двигателчето какво да бъде?Намерих 1-2 автомобила-1.6,инж,101 к.с.,обаче от тук от там чувам че е слаб тоя двигател за това купе.Има ли нещо вярно в това?Кой мотор бихте препоръчали?И като цяло,доволни ли сте от тия автомобили,слаби места,за какво да се оглеждам при покупката?...Абе всичко би ми било от полза.Благодаря предварително.
ПП.Извинявам се ако ги има някъде тия неща разисквани вече но не успях да открия нищо.
Привет от един кандидат WV фен
-
- Автомобил:
- Двигател:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Напълно си прав, има ги обсъждани, и то не еднократно. Не знам как си търсил, най-лесно е с търсачката.
Иначе наистина този двигател е слабичък за това купе, не че не може и с него, но разходът ще ти е доста висок, няма да ти е комфортно при изпреварване. Най-добре потърси 1.9 TDI, 90 или 110 к.с.
По всички въпроси с избора, слаби и силни места, се разрови в раздела за Пасат, където местя темата.
Иначе наистина този двигател е слабичък за това купе, не че не може и с него, но разходът ще ти е доста висок, няма да ти е комфортно при изпреварване. Най-добре потърси 1.9 TDI, 90 или 110 к.с.
По всички въпроси с избора, слаби и силни места, се разрови в раздела за Пасат, където местя темата.
- Radoslav_Radev
- Автомобил:
- Двигател:
Ла Пасато
зравеи колега,хадобре си ни дошал внаи точния форум,в момента се продава 1 Пасат от Шведско,ела да го видиш и после иди да дириш такава маняшка кола в цвят ---черна перла---0888834697
ДА,щях да забравя-1,9 ТДИ 141 к/с--98г
ДА,щях да забравя-1,9 ТДИ 141 к/с--98г
- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега, добре си се спрял на Пасат В5, ще намериш за около 10 000лв, тук има колеги с двигатели 125 к.с. и с 150, какъвто аз карам, общо взето не харчат толкова много, возията е номер едно, но да знаеш, че това са коли за по-спокойно каране. моя съвет е да търсиш ако искаш дизел 110кс и тези бензинови, за които споменах вече. поддръжката не е скандално скъпа
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
los_tigros написа:Нова кола ли измисли? WV![]()
![]()
По темата:1.9 ТДИ 110 к.с. или 130 най добре.
Пропускаш 115 к.с. (незнайно защо), а и на пасат Б5 няма 130 к.с. - той е на Б5.5; съвсем друг въпрос е, че за тези пари (които има като бюджет питащия) не може да се намери такъв читав автомобил.
Radoslav_Radev написа:1,9 ТДИ 141 к/с--98г
Такъв двигател (серийно вграждан) няма !
Здравей и добре дошъл. Преди 6 месеца си взех /случайно/ пасат B5, 1.9 TDI, 110 к.с. и съм много доволона, а именно - добра возия, не е безбожно скъпа за потдръжка, харчи малко /около 7.2 градско в София по задръствания/, единствения ми проблем за сега е "проблем с турбото" или "колата забива муцуна" и доколкото прочетох има доста турбо дизели във форума с този проблем. Така че няма да съжаляваш ако се спреш на пасат.
Успех при избора
Успех при избора

- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
yuleto написа:Здравей и добре дошъл. Преди 6 месеца си взех /случайно/ пасат B5, 1.9 TDI, 110 к.с. и съм много доволона, а именно - добра возия, не е безбожно скъпа за потдръжка, харчи малко /около 7.2 градско в София по задръствания/, единствения ми проблем за сега е "проблем с турбото" или "колата забива муцуна" и доколкото прочетох има доста турбо дизели във форума с този проблем. Така че няма да съжаляваш ако се спреш на пасат.
Успех при избора
Така е ама някой вече си го решихме проблема с турбото.Наистина е досадно при забиване.
-
- Автомобил:
- Двигател:
sasho_mf написа:yuleto написа:Здравей и добре дошъл. Преди 6 месеца си взех /случайно/ пасат B5, 1.9 TDI, 110 к.с. и съм много доволона, а именно - добра возия, не е безбожно скъпа за потдръжка, харчи малко /около 7.2 градско в София по задръствания/, единствения ми проблем за сега е "проблем с турбото" или "колата забива муцуна" и доколкото прочетох има доста турбо дизели във форума с този проблем. Така че няма да съжаляваш ако се спреш на пасат.
Успех при избора
Така е ама някой вече си го решихме проблема с турбото.Наистина е досадно при забиване.
Лошото е че незнам от къде да започна. Изчетох доста по въпроса и съм малко объркана, ама смятам че и аз ще се справа с този досаден проблем

-
- Автомобил:
- Двигател:
стига с такива в форума имам 10 хил. лева и ще си купя пасат Б5. За какво ти е пасат като нямаш левс вземи си нещо по евтино . Колата не е само да е купиш трябва да поддържаш.От такива ни изчезват тва онва по пасатите щот имал 10 хил. лв и няма парички .мен ако питаш си за пасат ама Б3,Б4 щот си слабичък да поддържаш пасат Б5.Това е мое мнение иначе си питай колкото щеш .