Диагностика на двигателя на пасат В3 с мотор рв 82кв.112к.с
- volodya iliev
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: APT 2000 4MOTION
Диагностика на двигателя на пасат В3 с мотор рв 82кв.112к.с
Здравейте колеги въпроса ми може да ви се стори малко глупав но все пак бих искал да ви попитам как може да се направи диагностика на споменатия в заглавието двигател след,като нямя куплунги за диагностика на който да се закачи лаптоп.Ще сам ви много благодаре ако знаете нещо по въпроса.
- jigsaw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега да ти кажа какво да направиш ако си от София защото аз имам абсолютно същия Passat с PB мотор.Имах проблеми с разхода на гориво 15-16/100 гореше нямаше празен ход и бензин в маслото.Около 1 месец колата я разхождах по сервизи и "майстори".Поради факта ,че колата няма диагностична букса на компютъра, диагностиката и е малко по сложна от тези които имат такава букса и налага да се прави от хора които имат идея какво правят и как да го направят.Диагностиката се свежда до ръчно измерване на показателите на датчиците също използват и осцилограф.Както споменах аз брах ядове с некадърни майстори и бях стигнал до там, че щях да купувам компютър защото така ми направиха диагностиката! На финала стигнах до сервиза на BOSCH под моста Чавдар и ти го препоръчвам горещо , техниката с която правят диагностиката е BOSCH, момчетата са много точни и наистина разибрат.Оправиха ми колата и сега е перфектна! Не беше нито компютър нито инжекторите както ми казаха
.Съветвам те да не губиш време, нерви и пари по разни майстори а направо иди при тях.Сигурен съм ,че има и други добри майстори в София едвали тези са единствените които разбират и могат, но аз лично тези съм тествал и мога да говоря за тях.

- jigsaw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Namesata написа:Местожителство: Дупница
Май не е от София ама незнам може и да е
уфф верно аз не обърнах внимание

ами по принцип по неудобно ще му е но пък.пичовете от бош ако се разбере с тях за сутринта и им обясни обстоятелствата мисля ,че ще му влезнат в положение. Поне при мен се получи така до привечр към 19.30h бяха готови, но я оставих в 9.00h
- volodya iliev
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: APT 2000 4MOTION