Дайте някакъв акълл. Тропа ми гърнето.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Дайте някакъв акълл. Тропа ми гърнето.
Преди две години сменях задно гърне в Крафт. Естествено в няколко месеца по-късно разбрах че са осрали всичко. Но нито имах време нито желание да се разправям. Както и да е, половин година по-късно може би усетих едно чукане от време на време даже без малко да си разпердушиня задното окачване до момента в който съвсем случайно разбрах че тръбата на задното ми гърне при натоварена кола и минаване през дупка опира в задния мост и много гадно тропа. Обаче явно от товаренето през тези години малко може би ми е клекнала задницата и особено след като сложих и газовата уредба тропането се усили до толкова че вече почна да ме вбесява. Не ми се сменя гърнето щото е здраво а и няма кинти сега преди отпуската. Пружини пък хептен.Чудя се кво да измисля и нищо не ми идва в главата
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
И на мен така тропаше при натоварване отзад и решението се оказа много просто-отиваш при хората които поставят гърнета казваш им за проблема и те го решават.
Специално при мен процедурата продължи 20-тина минути и некви левчета-реже се кривата която минава над моста слага се друга подходяща и си пушка.
Още утре бягай при майсторите(не е зазадължително в Крафт)-ще олекнеш с 15тина лева,ама пък няма да ти тропа през целия път до морето
!
Специално при мен процедурата продължи 20-тина минути и некви левчета-реже се кривата която минава над моста слага се друга подходяща и си пушка.
Още утре бягай при майсторите(не е зазадължително в Крафт)-ще олекнеш с 15тина лева,ама пък няма да ти тропа през целия път до морето

- Passat_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж какво Гърнето (а и всичките тръби) има тампони с който се захващат към купето данеби те да са се скъсали или разтегнали. а за да повдигнеш колата има едни ударни тампони на самия прът на амортисйора . Около 15-16лв комплекта за едно колело (поне толкова са в Пловдив). Като ги смениш си я товари колкото искаш. колата кляка наи много 2-3 санта и после упира на тях.