Проблем при оборотомера на Пасат Б4 74KW
- Ivajlo82
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем при оборотомера на Пасат Б4 74KW
търсих във форума за подобен проблем, но засъжаление явно нямам късмет, затова Ви моля за помощ. От 1 година и половина съм щастлив собственик на Пасат Б4 101коня, карам си я на бензин. При покупката от автокъщата ми сложиха 44Ah акумолатор, след 3-4дни ми направи впечатление, че при завъртане на ключа на контакт ако неизчакам лампите на акумолатора, маслото и ! да светнат три пъти, Оборотомера, термометъра и нивото на горивото изообщо не се включват. Същият номер ми го прави и когато калото е загряла, чакам три пъти да светно, но уви те вече нещат да работят, случвало ми се е като не работят по време на път при над 4000 оборота в един миг светват лампите гаснат моментално и всичко заработва(оборотомер и др.) Моля ви дайте мнение къде е причината. Колата е внос от Италия, а тези там са файтонджий.
- Ivajlo82
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем при оборотомера на Пасат Б4 74KW
ми тогава сваляв целия километраж и на ремонт. Тук в Кюстендил има едно приятелче дето ги оправя такива платки, и ще видя дали ще намери нещо. Влюкчвахме и кодочетец, обаче моята нямала имобилайзер пък и 02.1995г. и не показа нищо. След това не съм се връщал да гледа с VAG.com за грешки. Все пак благодаря за отзива.