Здравейте,
Аз сега се регистрирах за първи път въпреки че карам този пасат от 4 год. Сега ми се налага да направя сериозен ремонт на ходовата част и моля за вашата помощ.
Трябва да сменя и четирите амортисьора заедно с прахоуловителите и заедно с тампоните на задния мост и тампоните на макферсоните отпред. Моля за съвет за амортисьори. Какво ще кажете за Монро като по-евтини, за Каява (не съм сигурен дали точно така се казват), или някакви други. Въпреки че изчетох почти всичко за амортисьорите не намерих хубаво сравнение до сега между различните марки.
Амортисьори за Пасат 89г.
- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми ха здравей като за на4ало и добре дошъл.
За по ходовата 4аст може да се обърнеш към колегата "niksi" , виж в отдел сервизи за пове4е инфо.
А относно амортесьорите Монро не са лоши, въпроса е само колко пари4ки си приготвил понеже има и по добри. Но като цена качество мисля 4е са ОК.
А за тампоните ако си навит кажи и 6е ти пусна оферти понеже се занимавам с 4аркове.

За по ходовата 4аст може да се обърнеш към колегата "niksi" , виж в отдел сервизи за пове4е инфо.
А относно амортесьорите Монро не са лоши, въпроса е само колко пари4ки си приготвил понеже има и по добри. Но като цена качество мисля 4е са ОК.
А за тампоните ако си навит кажи и 6е ти пусна оферти понеже се занимавам с 4аркове.

Най -добре е да сложиш сакс,но са и най-скъпи.Билщайн са добри ,ако намериш Боге също са добри.Монро стават,средно скъпи са и са с две години гаранция.Каквито и да решиш да сложиш обаче гледай да са абсолютно същите като модел,да не ти пробутат някои твърди и да вози после като каруца.Също така гледай и дължината на стержина на амортисьорите да не са по-къси или по-дълги от оригиналните ти.Аз сменях предни и сложих Монро Оригинал,уж ги гледаха по каталог в магазина-представител на Монро и като ги сложих се оказаха по-къси и сега отпред ми е свалена като бегачка и не мога да превзема и най-лекия бордюр или неравност без да осуркам бронята или нещо друго отдолу,така че ти си отваряй очите да не стане като при мен
Аз бих ти предлойил да пробжа6 с DeCarbone
Аз бих ти предложил да пробва6 с DeCarbone, карам с такива вече 4 години и никави ядове, и като цена са добри. Виж в сайта на вносителя им www.kanex.bg за 4 броя и отстъпка ще ти направят и на адрес до 3 часа ще ти ги донесат на крака.
Успех
Успех
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re:
евтини -- Кофап
средни -- Билщайн
скъпи -- Боге
много скъпи -- Кони
п.п. аз съм отпред с Билщайн,отзад с Кофап доволен съм и от двете марки