Амортисьори за Пасат 89г.

Техническа и сервизна информация за Passat
Dane
Автомобил:
Двигател:

Амортисьори за Пасат 89г.

Мнениеот Dane » Сря 03 авг 2005 16:22

Здравейте,
Аз сега се регистрирах за първи път въпреки че карам този пасат от 4 год. Сега ми се налага да направя сериозен ремонт на ходовата част и моля за вашата помощ.
Трябва да сменя и четирите амортисьора заедно с прахоуловителите и заедно с тампоните на задния мост и тампоните на макферсоните отпред. Моля за съвет за амортисьори. Какво ще кажете за Монро като по-евтини, за Каява (не съм сигурен дали точно така се казват), или някакви други. Въпреки че изчетох почти всичко за амортисьорите не намерих хубаво сравнение до сега между различните марки.

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Сря 03 авг 2005 16:41

Еми ха здравей като за на4ало и добре дошъл. :D
За по ходовата 4аст може да се обърнеш към колегата "niksi" , виж в отдел сервизи за пове4е инфо.
А относно амортесьорите Монро не са лоши, въпроса е само колко пари4ки си приготвил понеже има и по добри. Но като цена качество мисля 4е са ОК.
А за тампоните ако си навит кажи и 6е ти пусна оферти понеже се занимавам с 4аркове. :wink:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 04 авг 2005 8:42

Аз съм с Билщайн (газови)..... Супер съм доволен! Задните са по 80 лева.... Абе как да ти кажа? Колата просто има друга возия и усточйивост.... Много, Много доволен...

Потребителски аватар
popeye
Автомобил: VW Passat variant 4motion 2002
Двигател: AMX 193hp 2771cc
Контакти:

Мнениеот popeye » Пон 08 авг 2005 9:52

ALKO са много добри и от към цена и качество

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Пон 08 авг 2005 12:49

AL-KO са добри от 2 месеца са ми отпред а от месец и отзад много твърди , но стабилна като за по 70 лв са повече от Екстра

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Вто 30 авг 2005 10:41

Най -добре е да сложиш сакс,но са и най-скъпи.Билщайн са добри ,ако намериш Боге също са добри.Монро стават,средно скъпи са и са с две години гаранция.Каквито и да решиш да сложиш обаче гледай да са абсолютно същите като модел,да не ти пробутат някои твърди и да вози после като каруца.Също така гледай и дължината на стержина на амортисьорите да не са по-къси или по-дълги от оригиналните ти.Аз сменях предни и сложих Монро Оригинал,уж ги гледаха по каталог в магазина-представител на Монро и като ги сложих се оказаха по-къси и сега отпред ми е свалена като бегачка и не мога да превзема и най-лекия бордюр или неравност без да осуркам бронята или нещо друго отдолу,така че ти си отваряй очите да не стане като при мен

One
Автомобил:
Двигател:

Аз бих ти предлойил да пробжа6 с DeCarbone

Мнениеот One » Сря 31 авг 2005 12:16

Аз бих ти предложил да пробва6 с DeCarbone, карам с такива вече 4 години и никави ядове, и като цена са добри. Виж в сайта на вносителя им www.kanex.bg за 4 броя и отстъпка ще ти направят и на адрес до 3 часа ще ти ги донесат на крака.
Успех

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re:

Мнениеот tyo » Сря 31 авг 2005 13:14

евтини -- Кофап
средни -- Билщайн
скъпи -- Боге
много скъпи -- Кони