Съвет за смяна на ремъци
Съвет за смяна на ремъци
Колеги,имам пасат Б5 1999 година АDR мотор.Предстои ми смяна на ремъци и ролки.Искат ми 800 лева за смяната на абсолютно всичко.Мога ли да си позволя някоя от ролките да не бъде сменена или поне кажете кои са по-важните ремъци и ролки за смяна?
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
Ako в цената влиза и ролката на климатроника не ти искат ужасно много, но ако е без нея е множко.
Сменяй всичко. Не си заслужава за някакви ситни пари да имаш проблеми после.
По принцип за работа искат повечко, защото се разкачва всичко отпред , за да се сменят.
Много внимавай кой ще го прави.
В Юнитрейд малоумниците на кола в края на гаранцията и на 40 000 бяха сложили ролка с отчупено парче и изписали нова, естествено...и половината крепежни елементи на броня, кори, фарове...липсваха. Освен всички останали простотии, които бяха намазали...
Сменяй всичко. Не си заслужава за някакви ситни пари да имаш проблеми после.
По принцип за работа искат повечко, защото се разкачва всичко отпред , за да се сменят.
Много внимавай кой ще го прави.
В Юнитрейд малоумниците на кола в края на гаранцията и на 40 000 бяха сложили ролка с отчупено парче и изписали нова, естествено...и половината крепежни елементи на броня, кори, фарове...липсваха. Освен всички останали простотии, които бяха намазали...
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
- Fr3nzY
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AFB V6 TDI
nadasdi написа:Ти сигурно верига си сменял и обтегачи, не плаши хоратаmony124 написа:Колега 800 лв с консумативите и труд ли ? Ако е така не е много. На мен ми излезе 1480 лв. удоволствието.
Ами колега и на мен ми излезна толкова ремонта около 1500лв понеже нашите двигате ли са V образни и там всичко излиза двоино от редовите двигатели и за това поддражката е малко по скапа иначе на колегата тия 800 лева които му искат ми се виждат малко множко според мен тая смяна е около 500лв с труда не повече вече ако сменя и водна помпа става малко повечеко но за ремаци и ролки са много 800лв
- mony124
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nadasdi написа:Ти сигурно верига си сменял и обтегачи, не плаши хоратаmony124 написа:Колега 800 лв с консумативите и труд ли ? Ако е така не е много. На мен ми излезе 1480 лв. удоволствието.
Ами толкова ми излезе удоволствието ! Всички ролки, газов партон, ремъци, горивен, маслен филтър, масло + антифриз, водна помпа. Моя е AFB V6... незнам това дали има значение... може и да пропускам нещо...