След съприкосновение на предна дясна гума с 20 см бурдюр ми се появи едно тупане отдясно при споменатата скорост. При по-висока или по-ниска скорост го няма. Усилва се при ляв завой и изчезва при десен.
Сменена е джантата, минала е на стенд и със сигурност е права. Гумата е чисто нова. Сменен е лагера, защотото първо в него се усъмних. Предницата е минала на стенд и всичко е здраво, но тупането си продължава и не ми дава мира.
От една седмица го ровят кои ли не майстори и никой не може да открие нещо от което да се появява проблема.
Дайте някаква идея какво може да е, че се побърквам направо като се возя из града
"Тупане" на предницата при 50 км/ч
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гумите са чисто нови и въртях лявата с дясната, но тупането не се премести.
Амортисьорите са на година и в гаранция все още, минавал съм стенд преди месец и бяха с 20 % износване. Ще взема да и мина пак един стенд все пак.
Единствено сега се сещам за баланса на полуоската. Дали евентуално може да се е разместил при удъра и от него да се получава?
Амортисьорите са на година и в гаранция все още, минавал съм стенд преди месец и бяха с 20 % износване. Ще взема да и мина пак един стенд все пак.
Единствено сега се сещам за баланса на полуоската. Дали евентуално може да се е разместил при удъра и от него да се получава?
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гумата е ма*ка му. Махнах баланса на полуоската - не беше от него.
След това пак въртях гумите лява/дясна и този път ми направи впечатление, че се смени завоя при който се увеличава тупането.
Баси, гума със 150 км пробег. Външно и няма нищо и на баланс не показва нищо. "Фулда България" ООД не искат да я сменят поради липсата на външни признаци за изкривяване.
Накратко ми казаха да си карам така докато не се оправи или не започне да се износва неравномерно
то това може да стане догодина. До тогава ще ми отроши всички нерви.
След това пак въртях гумите лява/дясна и този път ми направи впечатление, че се смени завоя при който се увеличава тупането.
Баси, гума със 150 км пробег. Външно и няма нищо и на баланс не показва нищо. "Фулда България" ООД не искат да я сменят поради липсата на външни признаци за изкривяване.
Накратко ми казаха да си карам така докато не се оправи или не започне да се износва неравномерно

- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sunny написа:Гумата е ма*ка му. Махнах баланса на полуоската - не беше от него.
Накратко ми казаха да си карам така докато не се оправи или не започне да се износва неравномерното това може да стане догодина. До тогава ще ми отроши всички нерви.
Сложи я задна тая гума да не ти тупа поне под краката

или я върни на "Фулда България" ООД, но през витрината

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Sunny написа:Гумата е ма*ка му. Махнах баланса на полуоската - не беше от него.
Накратко ми казаха да си карам така докато не се оправи или не започне да се износва неравномерното това може да стане догодина. До тогава ще ми отроши всички нерви.
мися че всичко се каза вече и няма какво повече да се обсъжда!