ролка на пистов ремък-решено
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
ролка на пистов ремък-решено
Здравейте колеги ,колата ми е б4 1994 така наречените италианки.Климатика очевидно е слаган допълнително та въпроса ми е за обтегача на пистовия ремък-една ролка.По каталог ролката е по малка от моята.Ако някой знае какво е това чудо да драсне някой ред.Или как се сменя от къде се опъва и т н
Последна промяна от fena_vd на Пет 18 апр 2008 12:59, променено общо 1 път.
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ролка на пистов ремък
Забравих да добавя че мотора е 1.8 абс.fena_vd написа:Здравейте колеги ,колата ми е б4 1994 така наречените италианки.Климатика очевидно е слаган допълнително та въпроса ми е за обтегача на пистовия ремък-една ролка.По каталог ролката е по малка от моята.Ако някой знае какво е това чудо да драсне някой ред.Или как се сменя от къде се опъва и т н
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
http://img08.imgshare.eu/i/fenavd/Izobr ... _776e0.jpg Колега това са снимките надявам се да съм ги качил като хората защото сам новак
По въпроса с обтягането не съм запознат, но на един познат с голф му се беше разбила една от ролките, които са към допълнително добавен климатик и по каталог не излизаше същата ролка. От сервиза му свалиха ролката и я разглобиха (извадиха лагера) и сложиха нов лагер, като използваха всичко останало от старата ролка и проблема се реши.