относно дачика на вратата
- nasttii
- Автомобил:
- Двигател:
относно дачика на вратата
някои знае ли как да си оправя дачика на лява предна врата на пасат 99 г 4е не иска да ми свети лапата под вратата мерси предварително
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Re: относно дачика на вратата
nasttii написа:някои знае ли как да си оправя дачика на лява предна врата на пасат 99 г 4е не иска да ми свети лапата под вратата мерси предварително
Може и да не е от датчика...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами датчика за състоянието на вратата (отворено/затворено) е в самият заключващ механизъм. Аз го имах този проблем и смяна на механизма реши проблема. Най-вероятно не ти сработва алармата ако се отвори тази врата и също не ти се включва алармата за забравени светлини. Друг признак е че осветлението в купето спира дори да е отворена проблемната врата.
Ако ти се занимава можеш да разглобиш самия механизъм и да пробваш да смениш микро-ключетата. Този ремонт за мен е с променлив успех
Но не е лошо да си провериш и кабелите между вратата и купето. Може и там да има някакъв проблем.
Ако ти се занимава можеш да разглобиш самия механизъм и да пробваш да смениш микро-ключетата. Този ремонт за мен е с променлив успех

Но не е лошо да си провериш и кабелите между вратата и купето. Може и там да има някакъв проблем.