B5 - скърца пласмасотията на подлакътника !
- mony124
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
B5 - скърца пласмасотията на подлакътника !
Някой да даде идея за силиконов спрей ? Или нещо друго ? Подлудяваме !
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
drakano написа:Аз пробвах с някво спрейче, но като се изпари и пак почва да скърцат, особенно когато минавам по павета имам чувството че ще се разглоби нещо.Според мен цаката му е разглобяване и нанасяне на силикон по ръбовете на пласмасите и така гаранция, че няма да скърца.
Но според мен пак ще е до време.
Здраво стягане на местата където скърца, това е истината, след време пак така. Няма кола която да не се разскърца след години!
- Radoslav_Radev
- Автомобил:
- Двигател:
ре

- Fr3nzY
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AFB V6 TDI
И при мен няма все още такъв проблем със скърцането но като гледам колко колеги изреваха от тоя проблем значи и при мен се очаква да се появи само когато затворя врата се чуваетно гадно като тракане праи тръннн все едно като услиш музиката и номера драчни чудех се какво е това но го разбрах било е огледало и все още си прай трънн като затворя вратата някаде отгоре като го чукна се чува ако някой има същия проблем и знае как се оправя нека пише лс че е много дразнещо това нещо
- STEFFO
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 98
При мен скърцат следните неща:
1. Двете предни врати при павирани и уж асфалтирани улици.
2. Подлакътника имам чувството че само да го погледна и започва да скьрца, все едно съм го сложил на пресата
.
3. Шофьорската седалка - при по-остри завой и тя издава някакви неприятни звуци. Съмнявам се да е от скромните ми 105 кг., защото на 24 годишният ми Опел, няма такива проблеми
1. Двете предни врати при павирани и уж асфалтирани улици.
2. Подлакътника имам чувството че само да го погледна и започва да скьрца, все едно съм го сложил на пресата

3. Шофьорската седалка - при по-остри завой и тя издава някакви неприятни звуци. Съмнявам се да е от скромните ми 105 кг., защото на 24 годишният ми Опел, няма такива проблеми

- dimoboy
- Автомобил:
- Двигател:
STEFFO написа: Шофьорската седалка - при по-остри завой и тя издава някакви неприятни звуци. Съмнявам се да е от скромните ми 105 кг., защото на 24 годишният ми Опел, няма такива проблеми
Не се съмнявай колега - от килограмите е!
Майтапа настрана - на моя пасат(вече бивш) се скъса "гредата" отдолу на седалката и седалката просто увисна и опря в пода. Оказа се че тази "греда" е от някаква ламарина направена и определено не е много здрава. Проблема се реши с телоподаващо у-во.
П.П. За протокола - аз съм 117кг

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То по тея пътища няма как да не се разскърца.
Моята като доиде хич не скърцаше ама сега и тя е почнала.
Имайте предвид че това със силиконите може да ви донесе повече негативни последици.
Замислете се след време като и тои се захаби ли незнам как да го кажа пак ще заскърца, и няма чистене.
Вариант е с дунапрен, амам пак мъчна история
незнам направо.
Всеки ден като минавам по Любляна по няколко пъти незнам каква кола няма да се разскърца.
Моята като доиде хич не скърцаше ама сега и тя е почнала.
Имайте предвид че това със силиконите може да ви донесе повече негативни последици.
Замислете се след време като и тои се захаби ли незнам как да го кажа пак ще заскърца, и няма чистене.
Вариант е с дунапрен, амам пак мъчна история
незнам направо.
Всеки ден като минавам по Любляна по няколко пъти незнам каква кола няма да се разскърца.
- STEFFO
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 98
Майтапа настрана - на моя пасат(вече бивш) се скъса "гредата" отдолу на седалката и седалката просто увисна и опря в пода. Оказа се че тази "греда" е от някаква ламарина направена и определено не е много здрава. Проблема се реши с телоподаващо у-во./

Мале... аз с мойте 86кг... направо незнам !
В петък ще разкоствам и ще снимам да показвам после освен, ако жената не ме нервира нещо и да запаля на някъде
Колега mony124, моля те да изпратиш снимки и информация за някои тънкости (ако има такива) при разкостването, за да взема и аз мерки. Обичам бързо да карам по завои и не ми се ще да изхвръкна някой път през прозореца.