предстои ми смяна на лагери
-
- Автомобил:
- Двигател:
предстои ми смяна на лагери
предстои ми смяна на лагери на предните главини та молбата ми еда ми препоръчате марка иевентуално магазин от кадето да си ги купя защото ми е писнало от ментета които издържат по 1-2 години ипосле се скапват.Ако някои знае точните размери ще съм много благодарен да ги сподели ,идеята ми е да си ги купя от магазин български лагери според размера 

- Freak_in_VW
- Автомобил: Sharan
- Двигател: Ady
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
ментаци са това ,но виж колко ще карат и вземи хубави по 25-26лв. бройкатаIvajlo82 написа:Аз съм за смяна на задни лагери и купих някакви си SPYDAN (в комплекта е включен капачка, семеринга, два лагера гайка, шплент и "скоба") и това за 16лв./бр, мисля че са ментак за тая цена, но ще видим колко ще изкарам с тях. Днес купих и литиева грес - високо оборотна за тях (400гр. кутия за 8лв.).
- Ivajlo82
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смених лагел за има няма 1час. Погледнах щемпела на стария (който е сменян в Италия) и кво да видя - Germany и от долу Governor - незная дали има такава марка лагери от Германия, но жабарите това ми бяха завещали за задни лагери. А между другото докато търся ключ №24 се установи, че гайката на главината се охлабила на поне 3 оборота от лагера, а шплента беше непокътнат. Явно някой италиански сервиз са си оставили ръцете
.

-
- Автомобил:
- Двигател:
"се установи, че гайката на главината се охлабила на поне 3 оборота от лагера, а шплента беше непокътнат. Явно някой италиански сервиз са си оставили ръцете"
Абе те жабарите може добре да са ги нагласили, ама после са се износили, а не е имало кой да проверява и да обира хлабината много дълго време.
Абе те жабарите може добре да са ги нагласили, ама после са се износили, а не е имало кой да проверява и да обира хлабината много дълго време.