странен проблем с оборотите,колата гасне!!!
- jackie_chan
- Автомобил:
- Двигател:
странен проблем с оборотите,колата гасне!!!
Здравейте,колеги:)От скоро ми се появи странен проблем на колицата,че си имам проблем с дебитомера това ми е ясно:(но от една седмица като освободя от скорост и колата гасне:(((та възможно ли е да е от стъпковото моторче или проблема си е от дебитомера:(((като паднат рязко оборотите гасне:(((и ниските обороти не поддържа,чудисе за секунда и после се оправя,но това е постоянно,а при тези задръствания не много кофти да се кара така:(((моля ви даите съвет:))а да ви кажа само ,че изместих пластинката на дебитомера т.е. би трябвало оборотите да се качат,а те са си пак същите:)))дайте съвет:(((((
- paralesko
- Автомобил:
- Двигател:
.
.Добре дошъл във форума.Причините може да са няколко ,но наи добре да направиш диагностика и ще си покаже наи точно.15 лева е орентировъчно.Аз имах подобен проблем с гасненето и се оказа мръсна дроселова клапа.При мен мотора е 2.0АГГ .Използваи търсачката и ще откриеш много мнения, но наи добре диагностика, за да лекуваш болката директно. 

- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
почна се пак. всичко подлежи на диагностика.на капака на главата към отдушника влизат два маркуча.ако е спукан някой от тях(често се случва)колата ще ти гасне.над зад същия капак стои моторчето за празен ход .виж и неговите маркучи.следващата крачка е да го извадиш и измиеш ако въобще работи.огледай за спукан маркуч около смукателните тръби.зад дроселовата клапа има и няколко вакумчета.в крайна сметка една свещ да не работи ефекта пак ще е същия.
- jackie_chan
- Автомобил:
- Двигател: