Шибедах на Б5?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
akisada
Автомобил:
Двигател:

Шибедах на Б5?

Мнениеот akisada » Съб 05 апр 2008 21:14

има ли професионален начин да се вгради шибедах или панорамен прозорец(един голям или два малки) в тавана на Б5 комби.като да покрие и двата реда седалки?колата няма оригинално нищо по тавана освен пражки?някой знае ли вариант тва да се направи?

Потребителски аватар
Radoslav_Radev
Автомобил:
Двигател:

шибидах

Мнениеот Radoslav_Radev » Нед 06 апр 2008 8:33

освен фабричният ел шибидах да се вгради,това съ го правил на колега от Варна,друг вариант няма,колата е комби и тавана е уребрен както си трябва иначе ще се сгъне,сори :(

Потребителски аватар
akisada
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот akisada » Пон 07 апр 2008 21:54

към края на големия сняг улисан в ежедневието спрях заради ангажимент на едно място,на което съм спирал 100 пъти(но лятото).влязох в сградата,свърших си работата и излизаики на вън видях,че колата е затрупана със сняг.чак тогава осъзнах че съм спрял под навес 2,5/10м.в следсвие това няма нищо счупено по колата.освен факта че тавана е очертал всичките си оребрения(личаха си всичките :shock )от изпъкнал беше хлътнал 5 см по цялата си площ.грозна гледка!!! идеята е площа на разтегната ламарина по тавана да се намали чрез шибедаците,за да може да се оправи що годе.обясниха ми че таван се прави трудно и едва ли най-добре било да не го пипам.А МЕНЕ МЕ ВАДИ ОТ ЧОРАПИТЕ ВСЕКИ Ш...Н ДЕН КАТО Я ГЛЕДАМ:!: :!:

Върни се в “Passat”