Предна броня Пасат Б3
- RAD&KO
- Автомобил: Passat Variant B3 [3A5 35I]
- Двигател: PB 1990
- Контакти:
Здрасти!
Качваш колата на стенд, ако можеш лягаш отпред под нея (аз немога да лягам щото съм със спортно окачване и сега си ям ушите от яд щото се трябва да дира стендове...
) и на предния кош, веднага след спойлера, преди двигатела от ляво и дясно има по два болта те държат металната брона на която е закрепена пластмасовата. С напасването ще видиш зор. Някой трябва да те насочва от вън докато ти наместваш отдоло... Внимавай да не счупиш щипките отлаво и дасно, те крепят пластмасата за калниците!
Успех! имам някъде и картинка, но за съжаление от този комп. не мога да я кача ...
Качваш колата на стенд, ако можеш лягаш отпред под нея (аз немога да лягам щото съм със спортно окачване и сега си ям ушите от яд щото се трябва да дира стендове...
Успех! имам някъде и картинка, но за съжаление от този комп. не мога да я кача ...
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
[quote="RAD&KO"]Здрасти!
)
Идея -вместо стенд търсиш някой приятел с направена "естакадка " и я качваш на тях предните гуми. Преди време бяха "модерни" такива естакадки .Или на канал пак при приятел.
Или я вдигаш отпред с крик поседователно от двете страни и я поставяш на стойки -продават ги в магазини за авточасти./избираш от най - яките и дебели /
Идея -вместо стенд търсиш някой приятел с направена "естакадка " и я качваш на тях предните гуми. Преди време бяха "модерни" такива естакадки .Или на канал пак при приятел.
Или я вдигаш отпред с крик поседователно от двете страни и я поставяш на стойки -продават ги в магазини за авточасти./избираш от най - яките и дебели /