Проблем с климатроника проблема решен
Проблем с климатроника проблема решен
Здравейте колеги,преди седмица ми сненяха ролки и ремъци.Днес установих,че климатроника не работи на топло,на студено си работи нормално,на екон също духа хладно.На климатроник на макс на топло също духа хладно.Колата е пасат 1.8 бензин 1999 година.Дайте съвет! Благодаря предварително
Последна промяна от vankis на Нед 13 апр 2008 9:37, променено общо 1 път.
Колега мисля че топлото няма ништо общо с фреона и компресора ,по скоро някоя клапа или радиаторчето не работят ,някъде имаше тема за климатроника,аз също съм с климатроник и една година карах колата с спукан кондензатор (дефакто без фреон ),компресора не включва ,но с топлото не съм имал проблем!!!!
- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
emo1974 написа:Колега мисля че топлото няма ништо общо с фреона и компресора ,по скоро някоя клапа или радиаторчето не работят ,някъде имаше тема за климатроника,аз също съм с климатроник и една година карах колата с спукан кондензатор (дефакто без фреон ),компресора не включва ,но с топлото не съм имал проблем!!!!
Нещо не сме се доразбрали. Имах в предвид, че на топло време компресора не включваше, а сутрин, като е по-хладно, включва.
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
ми толкова е за съжаление и по добре не прави алтернативи щот ше береш ядове свалянето на таблото е 100 лв. нов радиатор е 60 лв и тря ти махнат изпаритела на климатика за да ти сменят радиатора за което на мен ми взеха 80 лв а на тебе ти искат 110лв.Ама ако маисторите са добри по добре им ги даи тия пари и да знаеш че няма да имаш ядове.