Като отида на бензиностанция и зарежда за не повече от 20 лв. и изключва все едно е пълна с гориво, а в същото време ми светва лампата за бензина и почва да пищи, че резервоара е празен. Някъде ми казаха,че имало нещо като цедка (или филтър) , който трябвало да се почисти. Помагайте, моля.
Пасат Б5 1.8 125 к.с. Не иска да зарежда гориво
Пасат Б5 1.8 125 к.с. Не иска да зарежда гориво
Здравейте колеги. Наскоро взех пасат Б5 1.8 125 к.с. и имам следния проблем :
Като отида на бензиностанция и зарежда за не повече от 20 лв. и изключва все едно е пълна с гориво, а в същото време ми светва лампата за бензина и почва да пищи, че резервоара е празен. Някъде ми казаха,че имало нещо като цедка (или филтър) , който трябвало да се почисти. Помагайте, моля.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Re: Пасат Б5 1.8 125 к.с. Не иска да зарежда гориво
На една моя друга кола имах същия проблем, аз пълня, то отива до капачката, качвам се, показва ми че има малко бензин.Светне ми лампата отида заредя... пак отива до капачката само с 20лв.Оказа се, че резервоара наистина е пълен а поплавъка е за смяна... бил изкривен нещо, не разбрах точно какво.Не и обръщах много внимание.Закачи я на ваг ком и виж на живите данни колко гориво имаш след като си сложил 20лв.