Онзи ден се прибирах от Димитровград към Стара Загора и по средата на пътя на пасатора нещо му стана!Тръгнах да изпреварвам със около 100 км. на 5-та предавка и неможа да откъне даже,давам газ няма никой

една предавка надолу пак няма никой,вкарах му и трета

щот срещу мене идваше кола-ужассс ще му гръмне мотора но ускорение няма?????
Като се прибрах се започна търсене на проблема!Прегледах ангренажния ремък,всички белези си бяха на мястото!Турбината си работи даже надува повече 2 атмосвери!Два дена преди това бях свалил сондата на резервоара и я почистих и смених горивния филтър.Да кажеш да съм заредил смотана нафта и да не върви

една седмица вече карам с тази нафта!Ако беше някоя дюза щеше да чука и да пуши,а той си пали на точка не пуши и си работи нормално на ниски обороти,а от 3-та предавка нагоре няма мощност и по бавно се развърта мотора!Въздушния филтър е на 3000-4000 километра.Помпата ми е правена скоро и ме съмнява да е от нея.Проверявах даже и изускателната система и пак всичко беше ок.Проверявах да не би да има някоя затегнала спирачка и пак не!Гледах и електромагнитния клапан на помпата(да не би да не отваря както трябва)-работи нормално!Свалих даже ремъка на хидравликата да не би тя да товари мотора-същата работа.Не знам вече какво може да е?
Някой има ли някаква идея че мойте се изчерпаха