Здравйте. колеги. Вече почти година карам пасатчето си без проблеми, докато една сутрин просто не искаше да включи на скорост. Оказа се че имам счупена пружина на съединителят и трябва да се смени с нов, по принцип не се скъпя когато трябва да се купуват такива важни части но от сервиза ми казаха че съединител на "LUK" какъвто беше и този на пасата струва 190лв. без претискателен диск,имало и някакъв лагер за смяна и като цяло ми излезе 340лв.
Уточнявам че пасата е 2000/116к.с 94 с двигател 2Е.
Въпроса ми е дали наистина е толкова скъп съединителя на този модел или са ме пре........................
Скъп съединител на B4?
- markovgolf
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Скъп съединител на B4?
NOBODYY написа:Здравйте. колеги. Вече почти година карам пасатчето си без проблеми, докато една сутрин просто не искаше да включи на скорост. Оказа се че имам счупена пружина на съединителят и трябва да се смени с нов, по принцип не се скъпя когато трябва да се купуват такива важни части но от сервиза ми казаха че съединител на "LUK" какъвто беше и този на пасата струва 190лв. без претискателен диск,имало и някакъв лагер за смяна и като цяло ми излезе 340лв.
Уточнявам че пасата е 2000/116к.с 94 с двигател 2Е.
Въпроса ми е дали наистина е толкова скъп съединителя на този модел или са ме пре........................
Колега за твоят модел има два варианта на "LUK"
1.Вариант-623 0815 00 - Engine Code:2E / To Engine No.:313332 за 230 mm. диск - 435лв.
2.Вариант-622 1904 00 - From Engine Number:313333 / To Engine No.:399375 / Engine Code:2E / за 220 mm. диск- 315лв.
Това е цена за комплект феродов диск , притискателен диск ,изключващ лагер и смазка.
Дано да съм ти бил полезен!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Май са ... Не съм проверявал с колко са скочили в сравнение с миналата година цените.
Април 2007 сменях к-т съединител / фер.дик, притискателен диск и лагер/ - цена на комплекта - 250 лв и това е скъпия комплект с по-голям диаметър на дисковете. Става въпрос за 155 2л8V , но кутията е от 16 клапанна. Нова полуоска дясна - пълен комплект 190 лв.
Април 2007 сменях к-т съединител / фер.дик, притискателен диск и лагер/ - цена на комплекта - 250 лв и това е скъпия комплект с по-голям диаметър на дисковете. Става въпрос за 155 2л8V , но кутията е от 16 клапанна. Нова полуоска дясна - пълен комплект 190 лв.