антена на реотаните
антена на реотаните
стария пасат b2 89 имаше антена на реотаните с усилвателче новия b3 95 г има антена отгоре но ми е счупена е нещо слабо хваща та мога ли да я свържа към реотаните като на стария модел и дали ще стане ако няма отделен реотан за нея
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
GVG написа:Антената на покрива също има вградено усилвателче и се захранва чрез коаксиалния кабел към нея. Аз вчера си играх да направя схема, чрез която да захраня усилвателя. Много е просто, но не знам как да ти дам линк към темата, в която е обяснено. Потърси я с търсачката.
не се захранва с коаксиалният кабел има си отделен кабел за захранването (червен тънак) моят е прекъснат но пак си хваща добре при мене е прекъснат в багажника върви от страната на шофера ако си с комби погледни във джоба на багажника зад шофера.
пасат 95 година е б4 не б3 поздрави!!
- jeronimo93
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Winner25 написа:Ако усилватела не е слаган допълнително си има изход на буксата за радиото
Неее... Аз доколкото разбитрам въпроса- колегата пита физически къде стои усилвателя.
Доколкото знам (от форума), щом антената е на задното стъкло- реотаните са под кората на петата врата.
А иначе това, което колегата Winner е споменал- да, заедно с коаксиалния кабел върви още 1 жило отстрани на него. Там се подава захранване на усилвателя.
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
jeronimo93 написа:Аз съм с Пасат В3 89-90г купето е GL и имам антена при отоплението на задното стъкло. Питам: къде седи усилвателят на антената?
В петата врата точно на 5 см от стъклото и точно там където долните две "реотанчета", които са антената слизат надолу. Кората на вратата се маха много лесно.
за антената
passenger написа:jeronimo93 написа:Аз съм с Пасат В3 89-90г купето е GL и имам антена при отоплението на задното стъкло. Питам: къде седи усилвателят на антената?
В петата врата точно на 5 см от стъклото и точно там където долните две "реотанчета", които са антената слизат надолу. Кората на вратата се маха много лесно.
моята антена е на покрива а не на реотаните възможно ли е да няма усилвател
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Ами ти хем питаш дали можеш да свържеш към реотаните, хем казваш че нямаш антена на стъклото (т.е. реотанчета) ??? Къде, на парното ли ?
Сори, ама не разбирам
Принципно би трябвало да има усилвател и трябва да е на достъпно място ...
Ако антената не е на покрива а най-отгоре на задната врата би трябвало ако има усилвател да е във вратата ?
А самата антена отгоре може и да е декоративна (моята е такава), а иначе ми е на стъклото отзад.
Сори, ама не разбирам
Принципно би трябвало да има усилвател и трябва да е на достъпно място ...
Ако антената не е на покрива а най-отгоре на задната врата би трябвало ако има усилвател да е във вратата ?
А самата антена отгоре може и да е декоративна (моята е такава), а иначе ми е на стъклото отзад.