Здравейте на всички. Имам Б5 и като вали дъжд, незнайно как, но ми се пълни цялата лява част на купето с вода. Открих, че водата влиза някъде от двигателя - със сигурност, обаче въобще незнам от къде да започна. Някой с Б5 имал ли е същият проблем, или само при мен е така? Забелязах, че отпред - точно пред таблото се събира вода - това нормално ли е, и това не трябва ли някъде да се оттича? Другото, което ме притесниава е какви са тези две тръби, които се показват точно под двете предни седалки? Каква функция изпълняват те, защото от тях също излиза вода. Та по-накратко, някой има ли някаква информация относно този проблем?
Моля ви, давайте мнения, защото цялата кола е подгизнала.
До скоро...

вода в купето на Б5 - решено
вода в купето на Б5 - решено
Последна промяна от sdn на Нед 08 юни 2008 15:01, променено общо 1 път.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за водата отпред под таблото мога да ти дам информация понеже и на мен ми се пълнеше.та сваляш акумулатора и под него има една дупка през която да се оттича водата,тя ти е запушена с листа и боклуци 100 % отпуши я с нещо и си ти. аз чак си купих капак за над акумулатора като на б5.5-ците за да не влизат листа и тем подобни боклуци и да не се запушва дупката.само да кажа че кората не пасва точно но яз я пригодих с малко рязане и наместване
здравейте отново. Тъкмо свърших с цялата процедура, даже я закарах вече и на автомивка - благодаря много за ценната информация. Беше точно така както казахте, те са две дупки за оттичане всъщност. И двете бяха задръстени до неузнаваемост.
Така проблема ве4е е реш4ен, обаче не знам как до го сложа в заглавието.
Пак ви благодаря много!!!
Така проблема ве4е е реш4ен, обаче не знам как до го сложа в заглавието.
Пак ви благодаря много!!!