питане относно боядисване

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
nasttii
Автомобил:
Двигател:

питане относно боядисване

Мнениеот nasttii » Сря 04 юни 2008 11:04

искам да попитам колко ще ми излезе боядисване на преден калник за пасат b5 щото е надраскан няма огавания само драскотини та колко ще ми излезе че ми тьрсят 150 лв

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Re: питане относно боядисване

Мнениеот Iavor » Сря 04 юни 2008 16:09

nasttii написа:че ми тьрсят 150 лв

Ми намери ги!
Толкова.Не,че си писал каква ти е боята! :wink: Металик,перла,и т.н.

Потребителски аватар
Fr3nzY
Автомобил: VW Passat
Двигател: AFB V6 TDI

Мнениеот Fr3nzY » Сря 04 юни 2008 18:55

Да колеги я кажете че нещо и наме не ми се връзва 320 кинта за предния капак моя целия е станал на точици от тия хвърчащи камъчета а иначе мисля че е металик боята.

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Чет 05 юни 2008 14:28

Колега nasttii, най-добре е да си провериш цените при няколко автобояджии в твоя град, защото съм убеден, че ще има разлика. :wink: То като отидеш в три различни магазина немалко еднакви стоки имат различна цена.
За София е нормално да се търси средна цена за подготовка и боядисване на детайл към 90-100 лв. без боята. Като това не предполага детайла да е със сериозен удар, а евентуално леко корегиране/изчукване и китване.
При това положение, ако са включени материалите и боята намирам за нормална посочената от теб сума.

:wink: Ако отидеш в специализиран сервиз картината придобива други краски и джоба чуствително олеква.

koziozariben
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koziozariben » Чет 12 юни 2008 4:11

зд.човече преди седмица си бойдисах пасатчето преди това разпитах колко ще ми струва на няколко местенца в София и там толко варвеха цените 80/90лв на детаил но аз си намерих един много добър майстор работи в някво гаращче много добре я напрви аз трябваше да бойдисам броните.праговете че са леко тунинг и вратите от лайсните на долъ взе ми 200лв за работа със негови консомативи шкурки,кит и т.н без боята е верно че моята колица е 90г но пак е металик с прла такаче просто който тарси тои намира :D

Върни се в “Passat”